Dator > hur man spelar in vVD på en dator

 • hur man spelar in vVD på en dator


 • Elektronisk Voice Phenomena (EVP) använder tejp eller digitala enheter inspelning för att fånga vad vissa tror är röster från människor och djur som har dött och försöker kommunicera med de levande. Under en EVP inspelningen startar en enskild en brännare och ställer en rad frågor. När sessionen är över, är brännaren stoppas och ljudet spelas upp och analyseras för svar på frågorna. Du kan spela in vVD med din dator så att ljudet kan analyseras och delas med andra via e-post eller Internet.

  Du behöver:
  extern mikrofon med stativ
  . Internet-anslutning.
  Ljudinspelningsprogram.
  Hörlurar.

  Anslutning av utrustning


  1.
  Anslut en extern mikrofon i "Mic" porten bredvid eller baksidan av datorn.

  2.
  Öppna din dators webbläsare.
  3.
  Klicka på "Winamp", "Audacity" eller "RecordPad mjukvara för ljudinspelning" länken i avsnittet Resurser i artikeln för att hämta en ljudinspelning program för din dator. Om datorn redan har en ljudinspelning program, hoppa till Avsnitt 2.
  4.
  Klicka på "Ladda ner" för att ladda ner ljudinspelning programmet.

  not, "RecordPad mjukvara för ljudinspelning" är inte ett gratis program som Winamp "och" Audacity. "Du kommer att uppmanas att ange ytterligare betalning information innan du kan ladda ner programmet.

  5.
  Klicka på "Spara", "Spara fil" eller "Spara som" när du ombeds under nedladdningsprocessen.
  6.
  Navigera till den katalog som innehåller nedladdad fil. Klicka på filens namn för att påbörja installationen. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen.

  Inspelning vVD


  1.
  Öppna ljudinspelning program du har hämtat eller ett redan installerat på datorn genom att klicka på programmets ikon på skrivbordet, eller genom att klicka "Start", "Alla program" och programmets namn, om du använder Windows. Om du använder en Mac, klicka på din Mac hårddisk ikon. Klicka på "Program" mappen, klicka sedan på programmets mapp och filnamn.
  2.
  Placera mikrofonen på ett bord eller stativ. Om du inte har ett mikrofonstativ, stödja mikrofonen med händerna. Du vill hålla mikrofonen feedback (buller släpper från mikrofonen när du låg det på en yta direkt) till ett minimum.
  3.
  Klicka på ljudinspelning programmet "Record" ikonen för att starta inspelning av EVP sessionen.
  4.
  Tala tydligt som du frågar varje fråga. Stå så nära mikrofonen som möjligt, men inte skrika i mikrofonen. Paus efter varje fråga.

  Fortsätt att ställa frågor så länge du vill.
  5.
  Klicka på ljudinspelning programmet "Stop"-ikonen för att avsluta inspelningen av EVP session. Programmet kommer automatiskt att slutföra EVP inspelningen. Du behöver inte spola tillbaka inspelningen.
  6.
  Klicka på ljudinspelning programmet "Play" ikonen för att lyssna på EVP inspelningen. Använd ett par hörlurar för att höra någon låg ljud och röster.
  7.
  Klicka på "File" och "Spara som". Ange ett namn för ljudfilen i "File name:" låda. Klicka på "Spara" för att spara EVP inspelningen.

  Tips och varningar


 • Om du inte fånga en EVP, placera datorn och mikrofonen i ett annat rum eller område och upprepa stegen i avsnitt 2.
 • Vid inspelning vVD, bärbara datorer är enklare att hantera än stationära datorer när de flyttar från rum till rum eller till ett annat område.

Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man fixar drivrutiner för ljudkortet

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar en Dell 8500 processor
 • hur man kontrollerar BIOS-versionen i Windows XP
 • hur du ställer in brevlådor i Exchange
 • hur man fixar papperet foder på en Brother-skrivare
 • Lägga till en hårddisk till min laptop
 • hur man använder en USB-hubb till nätverk
 • hur man installerar Bluetooth på en Acer Extensa 5420
 • hur man installerar en bärbar dator antenn
 • hur man klona två hårddiskar i en dator
 • Hur får man en cd från en dator med någon makt