Dator > hur du ansluter flera bildskärmar till en dator

 • hur du ansluter flera bildskärmar till en dator


 • Att kunna ansluta två bildskärmar till en dator utför några mål för datoranvändare. Användaren kan klona vad de ser på en skärm till en annan skärm. Detta är bra för en situation där en datoranvändare kan behöva visa en klient något sitter på andra sidan av sitt skrivbord. En annan situation för att ha dubbla monitorer är att kunna sträcka av utsikten över två skärmar. Detta ger dig mer utrymme på skärmen för att arbeta med. Du kan dra ett program till en skärm och låt den stå öppen medan du jobbar på något på den andra skärmen. Processen med att sprida flera skärmar på en dator är ganska enkelt. Hela processen tar cirka 15 minuter

  Du behöver:.
  Kort med dubbla utgångar
  . Skruvmejsel.
  Antistatarmband.


  1.
  Stäng av datorn. Detta görs genom att klicka på knappen "Start" i det nedre vänstra hörnet av skärmen. På menyn öppnas och du kommer att ha möjlighet att stänga av datorn mot botten av menyn
  2.
  Bort strömsladden från baksidan av datorn. Detta kommer att vara svart nätsladd som ansluts till strömförsörjningen på baksidan av datorn.
  3.
  Öppna fallet. På nyare datorer är fallet öppnas med en snabb-spärren. Äldre ärenden kommer att kräva dig att ta bort skruvarna från fallet för att öppna den.
  4.
  Montera dubbla kort output video på en ledig plats. Många grafikkort montera i en AGP-kortplats som är typiskt brunt och kortare än den vita PCI-kortplatser. Men om ditt grafikkort är ett PCI-kortplats kan installeras i en ledig PCI-plats. Tillverkaren boxen visar vilken typ av slot den passar in. Kortet kommer att knäppa i facket och monteras på chassit med en enda skruv.
  5.
  Avsluta ärendet. Locket till ärendet kommer att behöva placeras tillbaka på chassit. Det kommer antingen gå tillbaka på plats med hjälp av snabb-spärren. Eller kommer det att behöva skruvas tillbaka till chassit med skruvarna som togs bort tidigare.
  6.
  Anslut de två monitorer för portarna på den nyligen installerade grafikkortet. Detta kontakter kan vara blå VGA-kontakter eller vitt DVI-kontakter.
  7.
  Slå på datorn genom att trycka på strömbrytaren på datorn.
  8.

  Installera drivrutinerna för det nya grafikkortet. När datorn har laddats klart kommer det att påvisa att ett nytt grafikkort har installerats. Det kommer att söka sin interna filer för att se om den redan har föraren. Om inte, kommer det att fråga dig att skriva in diskett med drivrutiner för grafikkortet. Föraren disken ska tillhandahållas av tillverkaren när du köpte grafikkortet.
  9.
  Konfigurera monitorer om det behövs. När datorn har laddats klart, kommer du troligen se en klonad bild på båda datorerna. Det innebär att du kommer att se samma sak på båda skärmarna. Om det är vad du ville göra, då du är klar. Men om du vill få den utökade skärmen alternativ du kommer att behöva öppna upp Egenskaper för bildskärm. Displayen Fastigheterna är belägna genom att klicka på "Start"-menyn och sedan gå till Kontrollpanelen. Inne i kontrollpanelen hittar du alternativ för att ändra Egenskaper för Bildskärm.

  tips och varningar


 • Om du inte har de drivrutiner för grafikkortet kan du hitta typiskt dem på tillverkarens webbplats. De finns normalt i stödområdet.
 • Jorda dig själv när du hanterar datorkomponenter som grafikkort. Underlåtenhet att göra detta kan resultera i statisk urladdning, vilket kan förstöra datorkomponenter.

Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man byter en Toshiba m35x-s163 RAM-minne uppgradering

Relaterade artiklar


 • typer av växla nycklar
 • hur man installerar en bin fil till en diskettenhet
 • hur du uppdaterar drivrutinen för ett ljudkort
 • hur du formaterar en DVD att spela på alla spelare
 • hur man använder en skanner som en fax
 • hur man rengör en bläckstråleskrivare
 • hur man använder en mobiltelefon som ett modem för Internet
 • hur man installerar en Creative WebCam vf 0330 på nätet i vista gratis
 • hur man kan producera hög musik från datorn
 • hur man kan återställa en Dell bildskärm till fabriksinställningar