Dator > tech information om SanDisk

 • tech information om SanDisk


 • SandDisk har blivit ett välkänt namn när det kommer till bärbara enheter datorminne. Men företaget är involverat i mycket mer än bara minnen. Startade 1988, har SanDisk varit med länge nog för att dominera flash branschen minne produkt idag, och det licensierar sin teknik till andra som säljer liknande produkter under deras namn

  Flash Drive Technology

  Det är tydligt att flash-enheten verksamheten är SanDisks bröd och smör. Den nuvarande produktlinjen har funnit sin väg inte bara till datorns bärbarhet utan även digital fotografering, mobiltelefoner, USB-format kringutrustning, dator luft-kort modem, musik och film-spelare, videokameror och mycket mer.

  Forskning Djup

  Bolaget äger mer än 850 patent i USA den teknik design, och mer än hälften av detta belopp i utländska patent också. Detta djup i design immateriella erbjuder ett brett stabilt material att dra på för lanseringar som behövs. Som ett resultat av nästan alla större flash-kort minne format som är tillgänglig är på något sätt ägs av SanDisk.

  Kodning Uppfinningar

  SanDisk är för närvarande driver i framkant i utrustning programmering för att möjliggöra gemensamma antagande av solid-state-hårddiskar i datorer framöver. Denna nya strategi förväntas avsevärt förbättra skriva och datalagring hastighet via bättre algoritmer. Den förbättrade algoritmer använder lagringsutrymmet mer effektivt, förbättra lagringen prestanda.

  Förbättrad återvinning Fördelar

  SanDisk driver nCache som svaret till förlust av information när en dator makt plötsligt slocknar och uppgifterna sparas inte. Konventionella datorer försöka spara data i periodiska temporärt minne, och ibland kan man återställa den senaste filen du arbetade med. Men med nCache arbetsdata kommer omedelbart att sparas eftersom det skapas automatiskt, vilket garanterar fullständig återhämtning efter varje förlust av makt.

  Data Security

  Allteftersom populariteten för flashdiskar raketerna på grund av användarvänlighet och betydande lagringskapacitet (vissa enheter har mer utrymme än några stationära datorer), säkerhet på diskarna blir en viktig fråga. Deras storlek och portabilitet erbjuda betydande dataförlust risker om flash-enheten blir stulen eller tappas bort. SanDisks produktens förpackning fortsätter att inkludera kryptering och säkerhetsfunktioner för att skydda åtkomst till flash-enheter om förlorade eller illegalt tagit.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:en förbättring på datateknik

Relaterade artiklar


 • hur rensa datorn
 • bästa cpu kylare fans
 • hur man ansluter en Thinkpad-dator till en TV
 • Dell Latitude D600 information
 • Inaktivera ett trådlöst kort via register redigera
 • kan en Dual Layer-DVD backas upp till två single layer DVD?
 • hur du formaterar en micro SD-minneskort
 • hur man byter ett moderkort i en Dell 2350
 • hur man hittar serienumret för en TI räknare
 • nackdelarna med bläckstråleskrivare