Dator > hur reparera en Alienware laptop

 • hur reparera en Alienware laptop


 • Reparation en Alienware laptop är inte en enkel process på grund av de komplicerade tekniska karaktär av byggandet av en dator. Bärbara datorer som de erbjuds av Alienware har många komponenter som kan bryta ner, inklusive bildskärm, tangentbord och batteri. Men även utan tidigare erfarenhet eller laptop expertis, kan du reparera din Alienware laptop med bara en Phillips-skruvmejsel och ett mindre antal reservdelar

  Du behöver:. .
  Kryssmejsel


  1.
  Kontrollera nätanslutningen för din Alienware laptop. AC adaptern ansluts till baksidan av enheten. Vara säker adaptern är säker. Kontrollera också vägguttaget /överspänningsskydd och se till att adaptern är inkopplad stadigt.
  2.
  Stäng av Alienware laptop och överväga batteriet. Laptop batterier försämras över tid, och efter 1000 avgifter de kan behöva bytas ut. Vänd Alienware laptop och märker att batteriets
  kontur längst upp i mitten på baksidan av enheten. Just under denna kommer att vara skjutbara batteri-låsmekanismen. Skjut det lossna och byta batteriet.
  3.
  Tillbaka Alienware laptop's tangentbord om det finns problem med dess funktion. På mitten baksidan av Alienware bärbar dator är tangentbordet skruvar, ofta med en liten tangentbordsikonen (beroende på den exakta modellen). Använd en Phillips skruvmejsel för att ta bort alla dessa skruvar.
  4.
  Vänd på Alienware laptop över igen och plocka fram tangentbordet sköld, som ligger direkt ovanför den faktiska tangentbordet och direkt under bildskärmen. Använd ett platt föremål som en kil, och hålla den under sköld ändar att frigöra den från framsidan av Alienware laptop.
  5.
  Ta tangentbordet ut något nu när den är lös , men ta inte bort det helt. Du kommer att se det fortfarande är ansluten till basen på den bärbara datorn via tangentbordet kabeln, som löper från botten av tangentbordet för att en koppling på den bärbara datorns bas. Kontakten kommer att vara låst i en horisontell, stängt läge. Vänd den upprätt att koppla kabeln och sedan ta bort tangentbordet helt och hållet. Det kan nu ersättas med tillhörande skruvar in igen.
  6.
  Kontrollera din laptop skärm för problem relaterade till bildskärmen. Om att starta om Alienware laptop eller justera inställningar bildskärmens ljusstyrka inte lindra en skärm fråga, anser full ersättning. Ta bort skruvarna runt Alienware laptop skärmen är bezel med hjälp av Phillips-skruvmejsel och sedan lossna bezel, avslöjar metallhållaren på vardera sidan av de exponerade displayen. Också ta skruvar av dessa konsoler.
  7.
  Koppla omriktaren kabeln, som nu är utsatt på botten i mitten på displayen. Omriktaren kabeldragningar till en kontakt som kan kopplas genom att skjuta den i upprätt position, inte olikt tangentbordskontakten.
  8.
  Lyft ur skärmen försiktigt. Nu kan du infoga en ersättare skärmen kopplar omriktaren kabel och ersätta alla nödvändiga skruvar.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:vad är meningen med en CPU uttag?

Relaterade artiklar


 • felsökning av en Compaq Presario PC Headset
 • hur du formaterar en mobil minneskort i Windows
 • Hur man laddar ner drivrutiner för mitt grafikkort
 • hur man ökar högtalarljudet
 • hur man ansluta flera skärmar till min laptop
 • Hur man överför iTunes Music till en mobiltelefon
 • hur man bränner ISO till en USB med en flash-enhet
 • Hur man väljer en LCD-panel för en dator
 • skillnaden mellan DVD och RW-media
 • hur man använder en mobiltelefon som ett modem för Internet