Dator > tonerkassett problem

 • tonerkassett problem


 • Laserskrivare är kända för utskrift snabbt. Den toner som används i tryckprocessen är ett pulver och inte en vätska, som bläck som används i bläckstråleskrivare. Detta tonerpulver är smält på papperet genom värme och tryck. På grund av denna unika tryckprocess, problemen i samband med problem tonerkassetten är unika också. Vissa problem kan lösas utan att byta ut tonerkassetten, medan andra kräver en ny toner till skrivaren ska fungera

  Du behöver:.
  Dator.
  Stjärnskruvmejsel.
  Direct3D grafikkort.

  ingen tryckning

  Ibland, när en ny tonerkassett är installerad, slutar skrivaren att skriva ut eller bläcket verkar vara mycket ljus på sidan. Vanligtvis problemet har att göra med tonerkassetten och inte någon annan del av skrivaren. Dra ut tonerkassetten ur och inspektera den. Tonerkassetter levereras med minst en skyddande remsa att hålla toner rinner ut under transport. Några tonerkassetter kommit med flera band, varav vissa kan vara nästan helt klar och svåra att upptäcka. Ta bort alla skyddande band kommer att förhindra att patronen kommer att tillåta bläcket att flyta igenom.

  Lines och strimmor

  Om det finns slumpmässiga streck eller linjer på den utskrivna sidan kan det finnas ett problem med tonerkassetten i din laserskrivare. Kontrollera patronen för att se om ett objekt har fastnat i höljet. Kassetten har en liten dörr som kan skjutas tillbaka. Om en liten sten, gem eller andra föremål blir fast i denna dörr, kan den orsaka toner att släppas när det inte är tänkt att vara, skapa linjer eller streck. Om skrivaren skriver ut genomgående horisontella linjer på sidorna, då det kan vara från tonerkassetten inte sätts in i skrivaren på rätt sätt. Ta ut tonerkassetten ur och installera om den. Kontrollera att kassetten är inställd hela vägen i dockan, i skrivaren.

  Läckande

  Ofta ett tecken på en läckande tonerkassett kommer när de utskrivna sidorna har slumpmässiga märken på baksidan av sidan. Den läckande toner kan falla någonstans i skrivaren, inklusive matarhjul, som också kan skapa tjocka, mörka strimmor längden på sidan. Om det läcker toner i skrivaren kan du se tonerdamm om du öppnar skrivarens lucka toner tillgång. Var försiktig när du tar bort en läckande tonerkassett, eftersom tonern färgar kläder och hud. Hela insidan av skrivaren behöver rengöras innan den kan användas igen. Du kan vacuume insidan av skrivaren för att ta bort överskott av skräp.

  Skriv Drum

  I många laserskrivare, är trumman ligger i tonerkassetten. Skrivartrumman är en bärbar del av skrivaren, vilket betyder att den slits ut med tiden. Med varje ny tonerkassett du få en färsk trumma. Skrivartrumman är valsen att tonern magnetiskt attraherad av, som bildar ord och bilder som sedan överförs till papperet. En sliten trumma kan orsaka slumpmässig specifikationer toner ska lockas till tidningen, vilket resulterar i små prickar sprids slumpmässigt på sidan. Många återfyllda tonerkassetter har fortfarande den ursprungliga trumman i ampullen. Tonern kan vara nya, men trumman kan vara slitna

  Aftermarket Toner

  oberoende kvalitetssäkring testare QualityLogic genomfört tester på HP tonerkassetter kontra eftermarknaden tonerkassetter. QualityLogic hittades från sin pool av tonerkassetter att många av eftermarknaden patroner hade kvalitetsproblem. Sju procent av eftermarknaden patroner misslyckades förtid, inklusive några som inte skulle ut alls. Tjugofem procent av de testade eftermarknaden patroner tryckta oanvändbara sidor mer än halva tiden. QualityLogic hittades inga problem med HP tonerkassetter som inte fyllts på, men kom direkt från Hewlett Packard.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:vad är en boot sektorn på en disk?

Relaterade artiklar


 • hur man kan jämföra trådlösa bärbara data kort
 • Hur du ser LCD-TV på en dator
 • hur reparera Audio & Video på en dator
 • hur man installerar ett NVIDIA GeForce 512mb grafikkort
 • hur man installerar en HP kort notebook video
 • hur man raderar en hårddisk magnetiskt
 • hur man byter en bläckpatron för Epson Stylus c40ux
 • Hur man använder en luxmo USB-datakabel
 • hur man får HP Blade firmware
 • Hur kan jag titta på TV på min Dell laptop?