Dator > hur man byter en bläckpatron i Epson Stylus CX 6000

 • hur man byter en bläckpatron i Epson Stylus CX 6000


 • Epson Stylus CX6000 är en bordsskiva allt-i-ett skrivare, skanner och kopiator maskin som använder fyra enskilda DURABrite Ultra (# 69) smetas, vatten och bleknar patroner pigmentbaserat bläck i cyan, magenta, gul och svart för att skriva ut dokument och foton . Patronerna är placerad i skrivaren, under scannern i en push-och-klicka stil låsning patronhållaren. Eftersom patroner låsa upp genom att trycka på en flik och klicka på plats när knuffad in i en kassett, ändra gamla, icke-arbetande, låg bläck eller tomma patroner i din CX6000 kräver lite arbete.

  Du behöver:
  Utbytespatroner


  1
  kontrollera nivåerna patronen bläck manuellt på din Epson Stylus CX6000 fotovisare skärmen om en automatisk varning -. . -en Droplet bild på det övre vänstra hörnet av skärmen som bekräftar låg bläck eller bläck-nivå stapeldiagram bild med ett rött "X"-märkningen den tomma kassetten (s) --- har redan dykt upp på skärmen. Tryck på "Inställningar /Utilities"-knappen. Tryck på vänster och höger pilknapp markerar du "Tryck Start för att kontrollera bläcknivåerna" tryck på "Start" och sedan kontrollera nivåerna.
  2.
  Grepp på framsidan av skannern och lyft hela enheten med lock stängt försiktigt fram till skannern ligger i öppet läge, avslöjar det inre av skrivaren och patronhållaren på höger sida av skrivaren.
  3.
  Välj en patron ersättare alternativ. Om man behandlar en eller flera låg bläckpatroner, tryck på "Inställningar /Utilities"-knappen, tryck på vänster och höger pilknapp för att välja "Tryck Start för att byta bläckpatroner. " och tryck sedan på "Start" knappen två gånger. Om man behandlar en eller flera tomma kassetter, tryck på "Start"-knappen bara.
  4.
  Haka fingrarna under patronlocket nära baksidan av hållaren och dra locket mot skrivarens framsida tills det fälls upp på gångjärnet.
  5.
  Placera tummen på framsidan av kassetten och fingret på den räfflade fliken på baksidan av kassetten. Kläm ihop fliken försiktigt för att låsa kassetten ur kortplatsen i hållaren och lyft sedan försiktigt upp och ur facket.
  6.
  Håll utbytespatron i din dominanta hand och skaka den kraftigt fyra eller fem gånger. När du är klar, ta ut den ur förpackningen och dra den gula fliken från botten av patronen.
  7.
  Tryck in i hållaren på patronhållaren tills det klickar på plats. Ändra andra patroner en efter en efter behov. När du är klar, vänd på locket över de patroner och tryck ner det tills det klickar, som bekräftar att det har låst på plats.
  8.
  Sänk skannerenheten med lock fortfarande stängd tillbaka till sin tidigare ståndpunkt och tryck sedan på knappen "Start" för att påbörja bläck laddningen. Vänta på "Ladda Ink"-meddelande att lämna skärmen i ungefär en minut och sedan börja ett nytt utskriftsjobb eller stänger av din skrivare.

  Tips och varningar


 • Touching the green chip på en patron kan skada bläckpatron eller skrivaren, som olja eller smuts på huden kan överföra till kontaktytan.
 • Använd endast Epson varumärke patroner i din CX6000 och aldrig fylla en patron.
 • aldrig bort en patron ur patronhållaren tills du är redo att byta kassett, eftersom munstyckena kan torka ut. Ta aldrig ur en ny patron ur förpackningen och /eller ta bort den gula tejpen av samma anledning.

Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:Hur vet jag vilken hastighet bagge att lägga till min dator?

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort anpassad logotyp SharePoint 2,0 mallar
 • diy hemautomation
 • hur man lägger musik på ett microSD TransFlash kort
 • skillnaden mellan Skrivbord och arbetsstation grafikkort
 • hur man fyller en HP PSC 1610v trefärgade bläckpatronen
 • hur man fyller Lexmark X3350 bläckpatroner
 • hur man installerar Acer Aspire 4720 RAM
 • hur man återställer filer från en hårddisk som startar inte
 • hur man installerar en ip Canon PIXMA 500
 • Hur man förstör min laptop