Dator > hur man fixar en Averatec av3715-ed1 laptop

 • hur man fixar en Averatec av3715-ed1 laptop


 • Laptop reparation kan vara en svår process, och därför många konsumenter förlitar sig på en professionell eller skicka sina maskiner iväg till sina tillverkaren för reparation. Men du kan fixa din AV3715-ED1 laptop även om du saknar någon tidigare dator felsökning kunskap. Du kan fixa nätkabel, batteri och tangentbord och skärm fel med endast en Phillips skruvmejsel. Inga andra verktyg behövs för att återställa din AV3715-ED1 laptop till sin fullt fungerande drift

  Du behöver:.
  Phillips-skruvmejsel.


  1.
  Kontrollera att nätadaptern är ordentligt ansluten till datorns baksida. Dessutom måste adaptern inte vara lös från överspänningsskydd eller vägguttaget den är ansluten till.
  2.
  Överväg att ersätta Averatec AV3715-ED1 laptop batteri om strömmen problem kvarstår även efter kontroll av adaptern. Vänd på Averatec över och hitta batteri kontur, som är den horisontella kontur högst upp på undersidan av enheten. Under batteriet hittar du mekanismen batteri frigivning, som när gled åt höger lossa Averatec batteri för utbyte.
  3.
  Vänd Averatec och ta bort skruvarna på datorns undersida. Dessa skruvar kan tas bort med en Phillips-skruvmejsel. Vänd den bärbara datorn tillbaka över att börja delvis bort nu löst tangentbord från den bärbara datorns hölje. Detta gör att du kan fixa en svarar tangentbord.
  4.
  Observera tangentbordskabeln som går från undersidan av AV3715-ED1 laptop tangentbord ner till basen av enheten, där det ska ansluta till tangentbordskabeln uttaget. Om kabeln är lös från detta uttag, dra upp stegvis på ena kanten av uttaget. Bara dra upp precis tillräckligt för att glida tillbaka kabeln i. Tryck ner den kontakten igen för att låsa den på plats igen.
  5.
  Kontrollera bildskärmens omriktaren av AV3715-ED1 laptop Om bildskärmen bakgrundsbelysning har misslyckats. En frånkopplad inverter kabel kommer att orsaka en tom, mörk skärm. Ta bort skruvarna längs frontplattan som löper runt kanten på skärmen. Dessa skruvar skall fortfarande täckas med tätningar eller lock som kan dök upp med fingrarna. Med sigillen ur vägen, kan du använda en Phillips-skruvmejsel för att ta bort skruvarna.
  6.
  Ta bort ramen. Börja i ena hörnet av ramen och bänd uppåt. På ramen kommer att hållas på plats av små hakar som finns mellan ramen och resten av bildskärmens hölje. Arbeta längs omkretsen av ramen med fingrarna för att lossa spärrarna kommer att möjliggöra full bezel borttagning.
  7.
  Anslut AV3715-ED1 bärbara kabel övervaka omriktaren att återställa bakgrundsbelysningen . Detta svart kabel kan ses snart på ramen tas bort. Den ligger på omriktaren ombord, som är den horisontella band som löper längst ned på den exponerade skärmen. I styrelsen är ett uttag som omriktaren kabeln måste anslutas till. Lyft upp på kanten av den här kontakten och sätt tillbaka kabeln. Tryck för att låsa hylsan på plats.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man ansluter en adapter minneskort till en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur byta moderkort utan att förlora hårddisk data
 • delar av en streckkod
 • hur man använder ett minne på en Dell-dator
 • hur man startar upp ett äpple G3
 • HP LaserJet 4200 felsökning
 • hur man installerar en ljud-mikrofon och hörlurar
 • hur till återvinna bilder på ett flashkort
 • hur man gör en portabel extern USB-hårddisk
 • hur man bränner en skiva operativsystem med nero
 • hur du ställer in en dell stationär interna trådlösa PCI-kort