Dator > Wiimote Smartboard instruktioner

 • Wiimote Smartboard instruktioner


 • Elektroniska smartboards är ett hjälpmedel som gör att du kan interagera med projicerade bilder-till exempel, kan du projicera din dator på en Smartboard och kontrollera det som om det vore en pekskärm. Smartboards kostar mycket pengar, men det finns ett sätt att skapa en billig Smartboard använder en Wii fjärrkontroll och en LED-penna. Med hjälp av denna hacka kan du förvandla en skärm till en interaktiv Smartboard som du kan manipulera utan mus

  Du behöver:.
  Dator ansluten till Internet med Bluetooth
  . Wii Remote.


  1.
  Beställ en LED-penna. Dessa pennor säljs av ett fåtal företag och kan hittas på sina webbplatser eller på webbplatser som Amazon och eBay (se Resurser). LED pennan är vad du kommer att använda som ett pekdon för din interaktiva Smartboard.
  2.
  Pair din Nintendo Wii fjärrkontrollen till din Bluetooth-kompatibla dator genom att hålla ner 1 och 2 knappar på Wii Remote. Detta gör att din Wii Remote för att upptäckas av andra enheter med Bluetooth.
  3.
  Öppna Bluetooth-konfiguration rutan genom att klicka på "Start" och sedan "Kontrollpanelen" och dubbelklicka på "Bluetooth Enheter. "Leta efter en enhet som kallas" Nintendo RVL-CNT-01 "och ansluta till den. Skriv inte in en PIN-kod när du blir ombedd.
  4.
  Ladda Wiimote Whiteboard Software från Johnny Chung Lee's hemsida. och med juni 2010, den senaste versionen är 0. 3 (se Resurser). Öppna den nedladdade ZIP-filen och klicka på "Extract Files" att extrahera filerna till valfri plats.
  5.

  Placera din Wiimote åt sidan av skärmen, men inte mer än 45 grader. Wii remote sensor måste kunna se hela skärmen, men måste också kunna upptäcka LED ljus från LED-penna.
  6.
  Dubbelklicka på "Wiimote Whiteboard" körbar fil du laddat ner och extraheras. Klicka på "Kalibrera Läge"-knappen på programvara för att börja kalibrera LED pennan.
  7.
  Tryck på LED pennan till hårkors på skärmen och tryck på knappen på pennan för att aktivera LED-lampan. Upprepa processen för de kommande fyra hårkors som visas på skärmen. Efter denna process bör din LED penna kalibreras.
  8.
  Manipulera din skärm med LED-pennan. Varje gång du trycker på knappen på LED penna, registrerar det som ett "klick" eller en "touch". Håll ljuset ner över en ikon, till exempel, kommer du att kunna dra en sådan ikon på skärmen.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man bygger en egen vattenkylningssystem

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort operativsystem på compaq bärbara datorer
 • hur man installerar en Logitech webbkamera för en bärbar dator utan en CD-ROM
 • hur du ställer in en laptop till ett PC-nätverk
 • Jet Tec bläckstråle refill instruktioner
 • typer av digitala pennor
 • fördelarna med en bluetooth mus
 • 64 bitars laptop jämfört med 32 laptop bitars operativsystem
 • Hur fungerar en fingeravtrycksläsare?
 • hur man ansluter en Toshiba laptop till en Panasonic plasma-TV
 • hur du installerar en Windows-operativsystem i en Apple Macintosh-dator