Dator > typer av digitala pennor

 • typer av digitala pennor


 • Du behöver:
  kryssmejsel

  Digitala pennor är den högteknologiska version av deras bläck motsvarigheter. . Digitala pennor ser mycket likt bläck pennor, men de elektroniskt registrera och transkribera skriva istället för att bara sätta in bläck på papper. Vissa digitala pennor fungera som en bläckpenna som väl, medan andra kräver en specialiserad skrivyta. Digitala pennor erbjuder möjligheten att enkelt överföra skriven text till datafiler och är idealiska för studenter, journalister eller andra som tar en hel del anteckningar.

  Livescribe: Puls Smart Pen

  Livescribe Pulse Smart Pen ger standard bläck och digitala skrivande, samtidigt som den erbjuder inspelning och uppspelning. Pennan fångar digitala anteckningar via en infraröd kamera i närheten av behållaren spetsen. Den infraröda kameran bygger på specialiserade punktmatris papper, som måste användas när man tar digitala anteckningar. Användare kan köpa mängder av papper eller skriva ut sina egna. Anteckningar och ljud överförs via USB och kan sedan sökte, delas och omvandlas till filmer. Pennan kan köpas på större återförsäljare.

  LogiPen

  LogiPen erbjuder digitala pennan teknik, men till skillnad från andra digitala pennor det inte kräver användning av särskilda papper. Den LogiPen erbjuder funktionalitet för att ta digitala och bläck anteckningar, samt erbjuder den extra förmågan att fungera som en tablett dator penna. Pennan är kompatibel med Windows XP och Vista, och är aktiverad för att ange digitala skriva direkt i Microsoft Office-program. Pennan är tillgängliga online genom LogiPen (se Resurser).

  Digital Scribe

  IOGEAR Digital Scribe penna kan producera både bläck och digitala anteckningar skrivna på alla ytor, speciellt papper inte behövs. När de laddats ner anteckningar är lätt organiseras och sökte. Som en extra fördel kan pennan också användas som en mus. Digital Scribe är tillgänglig via Internet återförsäljare som Amazon och Newegg.

  Irispen

  Irispen är en handhållen penna som fångar text via skanner och omvandlar det med hjälp av optisk teckenigenkänning. Den Irispen fångar redan skrivna text bara och inte erbjuder möjligheten att ta bläck anteckningar. Pennan är utformad för att känna igen upp till 125 olika språk och är kompatibel med Windows och Mac. Det är tillgängligt via Internet återförsäljare.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man kan öka RAM på en Compaq Presario från 248 MB till 512 MB

Relaterade artiklar


 • hur man bygger en dator utan operativsystem
 • hur man fixar CD DVD-spelare fråga (Windows-operativsystem)
 • hur du tar bort operativsystem på compaq bärbara datorer
 • hur du installerar operativsystemet Windows XP på en Dell Latitude E6400
 • hur man installerar HP-programvara LaserJet-skrivare för gratis
 • anvisningar om hur du torka en hårddisk ren och installera ett operativsystem
 • hur du installerar en Windows-operativsystem i en Apple Macintosh-dator
 • felsökning av en hp 1200 skrivare
 • hur du formaterar en HP Pavilion m7580n
 • ominstallation av min DVD och CD Drivrutiner för Windows XP operativsystem