Dator > hur man hittar laptop specifikationer

 • hur man hittar laptop specifikationer


 • När shopping för en bärbar dator, i vetskap om specifikationer på förhand gör hela skillnaden. Om du är en videoredigerare, en maskin som lite minne och en delad grafikkort skulle inte tillåta din grafikintensiva program att fungera korrekt. Därför ta reda på specifikationer innan du köper den bärbara datorn vettigt. Du vill också vara säker att din bärbara dator kan hantera din programvara och kommer inte att vara trög när man kör den. Du kan ta reda på specifikationer för den bärbara datorn. Metoden beror på vilken typ av operativsystem dina kommande bärbara dator använder.

  Du behöver:
  hona till hane PS2/USB adapter

  Mac OS X


  1
  Klicka på. . Apple i det övre vänstra hörnet av skärmen. Här kan du också hitta några uppdateringar som behövs för den bärbara datorn också.
  2.
  Klicka på "Om den här datorn" för att se specifikationer för laptopen. Här kan du se operativsystemets version, den processorhastighet, minne och hårddisk kapacitet. Operativsystemet är viktig, eftersom den senaste programvaran kräver det senaste operativsystemet för att det ska fungera ordentligt.
  3.
  Klicka på "Mer info . . . " för att visa ytterligare specifikationer för laptopen. Här hittar du ytterligare specifikationer för den bärbara datorn, inklusive buss hastighet och serienummer. För att visa uppdateringar, kan du också klicka "Programuppdatering . . . " att hämta dem.
  4.
  Se den vänstra panelen under "Innehåll" för att hitta ytterligare hårdvara specifikationer för din bärbara dator. Du kan hitta ytterligare funktioner som den bärbara datorn kan ha såsom Bluetooth, bränning, FireWire, trådlös förmågor och mycket mer.

  Windows


  1.
  Klicka på "Start". Eller, om du har Windows Vista eller senare klickar du på Windows-flaggan för att fylla menyalternativen.
  2.
  Högerklicka på "Dator", bläddra ner och välj "Dator" för att se de specifikationer för den bärbara datorn. Här kommer du att kunna se Windows-utgåva och ytterligare information om datorn. Under "System" kommer du att kunna se processorhastigheten, minne och system typ.
  3.
  Klicka på "Check for updates" för att se de senaste systemuppgraderingar. Datorn kommer att ta ett flera minuter att söka efter uppdateringar och krävs för din programvara att köra på rätt sätt. När kontrollen är klar kan du se det rekommenderade uppdateringar som krävs för installation.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man rengör en laptop tangentbord spill

Relaterade artiklar


 • hur man startar en iMac
 • Avinstallera och installera om bluetooth på en Mac
 • hur man byter en bläckpatron på Epson RX500
 • hur man torka en hårddisk i en PC
 • hur man hittar en WEP-nyckel för modem
 • hur man installerar ljuddrivrutiner på en Dell D600
 • Hur du kopierar data till ett SD-kort
 • hur man kan kontrollera om jag har drivrutiner för min laptop
 • hur man demonterar en hp pavilion ze4220 laptop
 • hur reparera en Xbox 360 med en dålig hårddisk