Dator > hur man demonterar en hp pavilion ze4220 laptop

 • hur man demonterar en hp pavilion ze4220 laptop


 • Laptop är demontering krävs för den övergripande hälsan hos din HP-dator. Det gör att du kan rengöra din moderkort, och att felsöka, ta bort och ersätta din bärbara dator är viktigt maskinvaruenheter. Även demontering din HP Pavilion laptop är inte en svår uppgift, om det görs fel du kan göra för bestående skador på din bärbara dator. Om du inte är helt övertygade om att du kan plocka isär din bärbara dator på ett säkert sätt, ta din bärbara dator till en HP-verkstad professionell

  Du behöver:
  Phillips-skruvmejsel.
  Platt skruvmejsel.
  Precision skruvmejsel uppsättning.


  1.
  Stäng av datorn och stänger LCD-panelen. Dra ut nätkabeln från uttaget på den bärbara datorn och från närmaste eluttag. Koppla bort all kringutrustning och lagringsenheter från den bärbara datorn.
  2.
  Placera den bärbara datorn ansiktet nedåt och rotera den bärbara datorn så öppningen är riktad framåt. Leta reda på batteriet i det nedre vänstra hörnet av den bärbara datorn. Tryck på batteriets låsfliken, skjut batteriet ur facket och ställ den åt sidan.
  3.
  Leta reda på RAM luckan nära mitten av den bärbara datorn botten hölje. Ta bort enstaka Phillips-skruv säkra dörren på plats, och ta sedan bort luckan från den bärbara datorn. Tryck fast i hållarna på spärrarna på vardera sidan av RAM-modulen och sedan dra ut den ur sitt fack och ställ den åt sidan.
  4.
  Leta trådlösa kortets locket i övre högra hörnet på den bärbara datorn botten hölje. Ta bort behålla Phillips-skruv och ta sedan bort locket från den bärbara datorn. Koppla bort antennkablarna från det trådlösa kortet och sedan sprida behålla spärrarna, lyft det trådlösa kortet ur den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  5.
  Leta reda på hårddisken i botten högra hörnet av laptop, strax under RAM facket. Ta bort de två Phillips-skruvar säkra hårddisk till den bärbara datorn. Skjut hårddisken ur facket och lägg den åt sidan.
  6.
  Vänd den bärbara datorn över och öppnar LCD-skärmen hela vägen. Sätt en liten, platt skruvmejsel i den högra sidan av tangentbordet bezel. Tangentbordet ramen är en tunn remsa av plast mellan tangentbordet och LCD-skärmen som spänner över bredden på den bärbara datorn. Arbeta dig över till andra sidan av den bärbara datorn tills ramen är skild från den bärbara datorn bas. Ställ på ramen åt sidan.
  7.
  Ta bort de två Phillips-skruvarna från högtalaren församlingen nu uppdagas i tangentbordet bezel. Koppla ur högtalaren församling strömkabel från moderkortet. Ställ högtalaren enheten på sidan.
  8.
  Ta bort de fyra Phillips-skruvar säkra tangentbordet till den bärbara datorns bas. Placera tangentbordet ansiktet ner över handledsstödet. Leta reda på tangentbordets flatkabeln på undersidan av tangentbordet. Följ kabeln till kontakten på moderkortet, och sedan koppla ur den. Ta bort tangentbordet från den bärbara datorn.
  9.
  Leta reda på CD /DVD-enheten på vänster sida av den bärbara datorn höljet. Ta bort de två Phillips-skruvar säkra enheten till sitt fack. Ta tag i ansiktet på CD /DVD-enheten och dra ut den ur facket och ställ den åt sidan.
  10.
  Stäng LCD-skärmen, placera den bärbara datorn vertikalt med baksidan av den bärbara datorn uppåt, och sedan ta bort enstaka Phillips-skruv från varje hörn av den bärbara datorn.
  11.
  Placera den bärbara platta, öppna LCD-skärmen, och sedan koppla LCD videokabeln från den vänstra sidan av skärmen. Ta bort de tre Phillips-skruvarna från varje LCD gångjärnet. Lyft på LCD-skärmen av den bärbara bas och ställ den åt sidan.
  12.
  Vänd på laptop över, och ta bort alla återstående Phillips-skruvarna från botten höljet. Vänd den bärbara datorn igen, och lyft det övre fallet av den bärbara datorn från bottenplattan något. Koppla bort kabeln styrplattan från moderkortet och sedan helt ta bort den övre höljet från den bärbara datorn. Detta avslöjar moderkortet och de interna komponenterna i din bärbara dator.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:Skriva ut på A3-papper

Relaterade artiklar


 • hur man byter lampor på en bärbar dator skärm
 • hur man säkert tar bort en extern hårddisk
 • hur man fyller bläckpatroner hemma
 • hur man kan bli av gamla skrivare
 • hur man använder bläck kit jet refill
 • hur du aktiverar bärbara högtalare
 • hur fylla på Lexmark X3650
 • hur du gör din egen wap webbplats
 • hur du ansluter högtalarna upp till baksidan av en Dell-dator
 • hur man rengör en Microsoft trackball