Dator > hur man skapar en drivrutin för en flash-enhet

 • hur man skapar en drivrutin för en flash-enhet


 • USB-minnen är utformade för att ansluta till USB-porten på datorn. De externa enheter är små bärbara enheter som tillåter dig att överföra och lagra data. Om du använder de senaste versionerna av Windows, kommer datorn automatiskt igen flash-enheten. Däremot stöder inte Windows 95, 98 och ME inte kapacitet flash-enhet. Installera drivrutiner från tillverkarens webbplats kommer att möjliggöra flash-enheter att arbeta med operativsystem

  Du behöver:. .
  Windows operativsystem
  USB-port.
  USB-minne.
  USB minnen.


  1.
  Skriv ner namnet på flash-enheten tillverkaren. Denna information är oftast tryckt på framsidan eller baksidan av flash-enheten.
  2.
  Ladda USB Flash drivrutinen från tillverkarens hemsida för det operativsystem som du använder för tillfället. Spara filen på datorns skrivbord.
  3.
  Sätt in flash-enheten i USB-porten på datorn. Vissa Flash-enheter kommer att visa en röd LED-ljus, vilket indikerar att det är korrekt isatt i USB-porten och klar för användning.
  4.
  Installera USB Flash drivrutinen på din dator. Dubbelklicka på filnamnet och följ Windows anvisningarna på skärmen. Du kan också behöva starta om datorn för att slutföra installationen och kör den nya drivrutinen.
  5.
  Testa minnen att se till att din dator känner igen USB Flash drivrutinen . Klicka på "My Computer" på skrivbordet. Sök efter namnet "Flyttbar disk" och den enhetsbokstav som Windows har tilldelats Flash Drive. Till exempel: "Flyttbar disk (E:). "
  6.
  Markera en fil på din dator som du vill kopiera och överföra till flash-enheten. Högerklicka på filnamnet och välj" Skicka till "och välj sedan" Flyttbar disk "och enhetsbokstav som är tilldelad flash-enheten. När filen har kopierats till flash-enheten, se till att alla data som finns på det korrekt har sparats på flash-enheten. Klicka på filnamnet att öppna den och granska innehållet.
  7.
  Stäng filen och spara om den på flash-enheten när du är klar. Därefter leta efter "Säker borttagning av maskinvara" ikonen i systemfältet, som ligger på nedre högra sidan av skrivbordet. Vänster-klicka på ikonen och välj "Säker borttagning av USB Mass Storage Device" för flash-enhet som du använder. Vänta tills du ser ett meddelande bubbla som säger, "Säker borttagning av maskinvara". Koppla och ta bort Flash enheten från USB-porten. Du bör göra detta steg varje gång du vill ta bort enheten från datorn.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:vad är en Dell Vostro?

Relaterade artiklar


 • hur man gör med PC-bildskärmar i Illinois
 • hur man använder en usb för att öka prestandan i Windows XP
 • hur du tar bort en PowerBook G4 17-tums aluminium hårddisk
 • hur man ansluter en bärbar dator till en tv
 • hur du justerar kontrast iphone
 • hur du tar bort bakas på termiskt fett
 • hur man kontrollerar wattal en dator nätaggregat
 • Felsökning av en HP Photosmart C3180
 • påfyllning instruktioner för en Lexmark 29 bläckpatroner
 • hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop