Dator > hur man byter en HP Pavilion tangentbord

 • hur man byter en HP Pavilion tangentbord


 • HP Pavilion bärbara serie är ett populärt alternativ för många On-The-Go datoranvändare. Datorerna låg över genomsnittet enligt CNET recensioner. Många väljer en laptop för bekvämlighet, medan andra väljer dem som en enkel allt-i-ett ersättning för sina stationära datorer. Kan dock allt-i-ett-funktionalitet av en bärbar dator också göra dem svårare att reparera om något går fel. Att ha en professionell ersätta tangentbordet på din HP Pavilion bärbar dator kan bli dyrt. Lyckligtvis är det inte svårt att ersätta tangentbordet själv.

  Du behöver:
  kryssmejsel
  . Platt skruvmejsel.
  Anti-statisk pad och armband.


  1.
  Stäng av datorn helt och startar som den anti-statiska pad och armband. Ta bort nätadaptern och batteriet från datorn. Ta också bort alla andra kablar och enheter som är anslutna till den bärbara datorn.
  2.
  Vänd den bärbara datorn över så att du tittar på undersidan av datorn. Vrid datorn så att ryggen är närmast dig. I centrum av den bärbara datorn, hitta en rektangulär täcka med två skruvar på ena änden. Avlägsna de två skruvarna och locket från den bärbara datorn.
  3.
  Skruva loss skruven på höger och vänster sida av den bärbara datorn. Dessa är placerade på undersidan av den bärbara datorn på den sida närmast gångjärnet. Också ta bort tre små, svarta skruvar i en triangel där batteriet brukade ligga.
  4.
  Vänd laptop över och öppna skärmen till längst punkt det går. På gångjärn av den bärbara datorn finns det två stycken som sträcker sig från omkopplarskyddet till displayen gångjärnet. Stick den platt skruvmejsel under varje bit. Tryck ner handtaget så att det driver upp på gångjärnsskyddet. Detta frigör omkopplarskyddet från datorn. Ta bort strömbrytarskyddet.
  5.
  Stäng bildskärmen och vänd på datorn. Ställ in datorn så att ryggen är närmast dig. I minnesmodulfacket, ta bort skruven på höger sida ca 2 inches upp från sidan närmast dig. Även ta bort skruven som ligger i centrum av batterifacket-på sidan längre bort. När du är klar, vänd på datorn.
  6.
  Öppna skärmen till längst punkt möjligt. Lyft upp på tangentbordet från kanten närmast skärmen tills du kan ta bort LED styrelsen kontakten från systemkortet. För att göra detta, släpp kopplingen att kontakten är i och koppla loss kabeln. Böj styrelsen fram så ansiktet vilar där pekplattan är belägen. Koppla bort tangentbordet kabeln genom att släppa kontakten och ta bort kabeln från moderkortet.
  7.
  Placera tangentbordet montering framför dig så att lysdioden styrelsen är närmast dig. Ta bort de fem skruvarna på kant närmast dig att släppa tangentbordet. Sätt tillbaka tangentbordet med det nya och omvända processen att installera den.

  Tips och varningar


 • föreskrivs beskrivningarna för HP Pavilion DV8000 serie laptop. Processen bör vara likartade för andra HP Pavilion bärbara datorer, men att undvika skador, få underhåll och service guide för din bärbara dator.

Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:Varför min hårddisk löpa under en lång tid efter jag sätter på min dator?

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in en Linksys-router med DSL Internet service
 • Hur du tar isär en acer dator
 • hur man installerar diskettenheter på en 34 pin band
 • Dell-skrivare information
 • Hur tar jag isär en Toshiba?
 • Hur du tar isär tangentbordet toshiba satellit
 • hur gör jag utöka minnet på en gateway w6409 emachine?
 • min DVD-ROM kommer inte att läsa en DVD-R
 • hur till vända på ombord-ljudkort
 • hur man ändrar ett enda klick mus i Vista