Dator > hur man byter ett tangentbord på en HP zv5000

 • hur man byter ett tangentbord på en HP zv5000


 • Med tanke på den bärbara karaktär bärbara datorer, tar vi ofta dem överallt med oss. Under de år som du ägt din HP Pavilion zv5000, kan det ha utsatts för regn och andra oväder, damm och även mat. Alla dessa kan försämra prestandan av ett tangentbord, och du kan nu märka att vissa bokstäver inte längre svarar konsekvent när du trycker på dem eller att de skrivelser som har börjat chip bort av de stora bokstäverna. Du kan återställa den gamla prestanda för din Pavilion zv5000 genom att ersätta tangentbordet.

  Du behöver:
  kryssmejsel
  . Platt skruvmejsel.
  HP Pavilion zv5000 nya tangentbordet.


  1.
  Vrid Pavilion zv5000 och ta bort batteriet tillsammans med alla anslutna kablar. Placera datorn nedåt på en plan yta med baksidan av maskinen mot dig.
  2.
  Skruva och upphäva de tre Phillips-skruvarna löper längs bakkanten av Pavilion dv5000. Placera skruvarna på en plats där de inte går förlorade.
  3.
  Vänd Pavilion zv5000 över och öppna fönstret så att den ligger plant. Du kanske vill ställa en mjuk trasa över skärmen för att skydda den.
  4.
  In en platt skruvmejsel under höger sida av plast bezel täcker övre delen av paviljongen zv5000 tangentbordet. Bänd försiktigt upp för att lösgöra bezel, sedan placera fingrarna under ramen och ta bort den resten av vägen med händerna. Var noga med att inte böja eller knäcka plast. Med den borttagna bezel, hittar du fyra Phillips-skruvarna högst upp på tangentbordet.
  5.
  Skruva ur de fyra Phillips-skruvarna för att frigöra den övre delen av paviljongen zv5000 tangentbordet. Lyft tangentbordet ur Pavilion zv5000 och lägg den med framsidan nedåt på styrplattan och handledsstödet.
  6.
  Tryck plast lås som håller tangentbordet kabeln till Pavilion zv5000 logik styrelsen fram för att låsa tangentbordet kabeln. Ta bort tangentbordet från zv5000 och ställ den åt
  7
  Lägg nya zv5000 tangentbordet i samma läge som det gamla. . Nedåt på handledsstödet. Skjut in kabeln i logikkortet kontakten och stäng låset.
  8.
  Rotera tangentbordet till sin slutliga ståndpunkt och ersätta de fyra Phillips-skruvarna för att låsa den.

  9.
  Tryck frontplattan tillbaka till sin ursprungliga position ovanför tangentbordet.
  10.
  Stäng Pavilion zv5000 skärmen och vänd på datorn. Byt Phillips-skruvar bort från undersidan av zv5000.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man byter & installera septiktankar toner i en Samsung CLX-3160FN

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en bärbar dator till en LCD VGA
 • Definitionen av logikkortet
 • grundläggande användning av datorer
 • hur man använder AirCard på en dator
 • hur man rensar, reparerar och utplåna en hårddisk
 • hur man kan återställa en skadad SD-kort
 • information om HP & dell
 • hur man kan öka systemets minne för ett grafikkort
 • hur man programmerar knapparna på Compaq Presario C700
 • hur du installerar en video cam