Dator > hur man bränner podcasts på en CD

 • hur man bränner podcasts på en CD


 • Podcaster är ljud-och videofiler, oftast bestående av spoken word, men ibland innehåller musik, som finns som en del i en serie, som online radioprogram. Själva ordet kombinerar "pod" (spelbar on demand) med "broadcast" att föreslå återkommande digitalt medieinnehåll. Förutom att lyssna på podcasts på en dator och överföra dem till en MP3-spelare kan du bränna dem på tomma cd-skivor att njuta av dem på en CD-spelare, överföra dem till en annan digital enhet eller bara lagra dem för senare.

  Du behöver:
  Computer
  . Ljud bränning.


  1.
  Hämta podcaster. Du hittar dem i iTunes Store genom att öppna iTunes-programvaran, klicka på "Spara" i den vänstra kolumnen och välja "Podcasts" fliken. Du kan också ladda ner dem från podcast sajter som Podcast Alley och Podcast. com. Vissa talar radiostationer även arkivera sina shower i podcast form på sina webbplatser. Till exempel kan du ladda ner NPR sändningarna från NPR Podcast Directory online.
  2.
  Öppna ett program som gör Audio CD-bränning. Medan din Windows-eller Mac-operativsystemet kan bränna data-CD, behöver du en tredje part program för att bränna cd-skivor, t. ex. iTunes, Windows Media Player, Toast eller Winamp. Se Resurser för en lista med länkar där du kan ladda ner dessa program.
  3.
  Dra din podcast fil (er) i huvudfönstret för din programvara, med hjälp av musen. Till exempel, om du använder Toast, kommer du att se ett tomt utrymme data väntar filer så fort du öppnar programmet. Om du använder Winamp, verkar det tomma utrymmet när du klickar på "Media Library"-fliken i övre vänstra delen av skärmen. Om du använder Windows Media Player, skriv in dina filer till "Burn List" genom att klicka på "Library"-fliken och välja "Burn List" från rullgardinsmenyn. I iTunes måste du skapa en spellista genom att klicka på knappen "+" i det nedre vänstra hörnet av fönstret. Dra sedan podcast fil (er) på det tomma utrymmet.
  4.
  Sätt in en CD-R i datorns CD-ROM-enhet. Om din CD-enhet ser ut som en slot, bara glida på skivan uppåt. Om din cd-rom-enhet har en bricka, klicka på "Mata ut" knappen intill magasinet, placera CD i facket och tryck på knappen en andra gång.
  5.
  titta på den totala körtiden för din podcast (s) längst ned på skärmen. Observera att många podsändningar än 80 minuter i längd (den maximala körtiden för en ljud-CD), och kan därför inte bränna på ljud-cd. I fall som detta, kan du bränna fortfarande din podcast (s) som data-CD genom att välja "Data-CD" från din bränningsalternativ, ibland visas på huvudfönstret, men ibland visas under din "Alternativ" eller "Inställningar" i menyn. Du kan lyssna på filer från data-CD-skivor på andra datorer men inte på konventionella CD-spelare.
  6.
  Klicka på "Burn" knappen på ditt ljud bränning för att börja bränna din podcast (s). Knappen kan säga "Bränn skiva", "Burn" eller "Kopiera", eller det kan helt enkelt se ut som en stor röd cirkel i nedre eller övre högra hörnet av fönstret.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur du uppgraderar RAM-minnet på en Intel iMac

Relaterade artiklar


 • Hur får jag en bärbar dator för att läsa ett SD-kort?
 • hur man använder en Logitech Cordless Optical Mouse
 • Lägga till en andra intern hårddisk till Windows XP
 • g3 vs g4 äpple cpu
 • hur man byter en CPU-chip
 • hur man bygger en egen dator
 • hur du ställer in crm
 • Vad behöver jag veta för att handla en laptop?
 • felsökning av en trådlös optisk mus 2000
 • kretskort teknik