Dator > Hur ändrar jag LCD på en Dell D420 Latitude?

 • Hur ändrar jag LCD på en Dell D420 Latitude?


 • LCD-skärmar är gjorda av flytande kristaller inneslutet mellan två glasskivor. Detta gör att material som går lätt sönder. Dell Latitude D420 laptop är inget undantag. Om du tappar eller misshandla din bärbara dator, är chansen att du har skadat din LCD-skärm. Lyckligtvis kan brytas LCD-skärmar ersättas för den bråkdel av vad det skulle kosta att köpa en ny laptop. Byte av LCD-skärmen kommer att kräva en fullständig demontering av LCD-hölje

  Du behöver:. .
  Kryssmejsel
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Stäng av datorn och dra ut nätsladden. Koppla bort alla externa enheter från den bärbara datorn. Stäng LCD-skärmen, och placera den bärbara datorn nedåt.
  2.
  Leta batteriet längst upp i den bärbara datorn botten hölje. Tryck på knapparna batteri release, och ta sedan bort batteriet ur facket.
  3.
  Placera den bärbara datorn vänt uppåt och öppnar LCD-skärmen tills den är i 180-graders position . Sätt en liten, platt skruvmejsel i den högra sidan av tangentbordet bezel. Ramen är en tunn plastremsa mellan LCD-skärmen och tangentbordet. Bänd upp bezel, och sedan ta bort den från den bärbara datorn.
  4.
  Ta bort de tre Phillips-skruvar säkra tangentbordet på plats. Lyft upp på tangentbordet, och sedan placera den upp och ner över handledsstödet. Försök inte att flytta tangentbordet helt. Tangentbordet är fortfarande knuten till moderkortet med en stor bandkabel. Koppla bort kabeln från moderkortet och ta bort tangentbordet från datorn.
  5.
  Ta bort den inre Phillips-skruvar från det övre vänstra och högra hörn av den bärbara datorn botten hölje. Varje skruv ska vara märkt med en "D" Ta bort de två Phillips-skruvarna på baksidan av den bärbara datorn höljet. De är de enda två synliga skruvar.
  6.
  Leta reda på två små WLAN kablar som kommer från höger sida av skärmen. Följ dem till där de ansluter till det trådlösa kortet. Koppla bort kablarna från kortet.
  7.
  Leta den stora LCD-video kabel som sträcker sig från den vänstra sidan av skärmen. Koppla bort kabeln från moderkortet. Lyft LCD-skärm av den bärbara datorn bas. Placera den med skärmen uppåt på en plan yta.
  8.
  Ta bort de sex gummi skruven täcker från frontpanelen på skärmen. Ta bort de sex Phillips-skruvar uppdagas i gummi skruvar. ta bort frontpanelen från LCD höljet.
  9.
  Ta bort de två Phillips-skruvar säkra på LCD-skärmen i höljet. Lyft LCD-skärmen ur huset. Koppla bort LCD videokabeln från baksidan av LCD-skärmen. Det finns ett fäste på vänster och höger sida av skärmen. Ta bort de två Phillips-skruvarna från varje konsol. Ta bort varje konsol från LCD-skärmen och ställ den åt sidan.
  10.
  Överför LCD parentes till att ersätta LCD-skärmen. Rikta in skruvhålen på fästet med skruvhålen på den nya LCD-skärmen. Byt ut två skruvar på varje fäste tills alla konsol fästes på LCD-skärmen.
  11.
  Anslut LCD-kabeln till kontakten på baksidan av den nya LCD-skärmen. Placera LCD-skärmen inne i LCD-hölje. Rikta in skruvhålen på LCD-skärmen med skruvhålen inuti LCD höljet. Byt ut två skruvar som håller LCD-skärmen till dess hölje.
  12.
  Tillbaka frontpanelen på LCD-skärmen. Byt ut sex Phillips-skruvar och deras individuella skruvskydd.
  13.
  Reverse steg ett till sju till åter montera den bärbara datorn.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man installerar min HP PSC 1210v allt-i-ett skrivare om jag inte har en installationsdiskett

Relaterade artiklar


 • hur man justerar ljusstyrkan på Dell 24 "LCD monitor
 • hur du formaterar dvd
 • hur du återställer HP Pavilion 7905
 • Hur man monterar en dator fläkt
 • hur man använder en flash-enhet som RAM-minnet
 • hur man byter Mac OS X med Windows XP
 • Felsökning av en HP LaserJet 2100 skrivare
 • Dell Dimension 8200 AGP-grafikkort uppgradering information
 • Information om Compaq Presario 1275
 • hur man rensar, reparerar och utplåna en hårddisk