Dator > hur man byter ett grafikkort i en Toshiba laptop

 • hur man byter ett grafikkort i en Toshiba laptop


 • Om din bärbar dator från Toshiba inte lever upp till dina förväntningar grafiska, kan du byta ut grafikkortet för att förbättra upplösningen och vilt processorkraft samt öka den totala bildhastighet av video applikationer. Även ersätta grafikkortet är möjligt, är det mycket mer komplicerat att uppgradera inre delar av bärbara datorer i motsats till vanliga stationära datorer. För att uppgradera grafikkortet i din Toshiba laptop, måste du demontera hela enheten innan du byter ut grafikkort med ett kort speciellt utformat för att passa din bärbara dator.

  Du behöver:
  Laptop skruvmejsel som


  1
  Stäng av Toshiba laptop och koppla alla kablar ur enheten. . . Stäng bildskärmslocket. Vänd laptop upp och ned och ta ur batteriet cellen.
  2.
  Hitta och ta bort skruven säkra hårddisken locket. Ta bort hårddisken locket. Dra fliken på hårddisken för att extrahera den från den bärbara datorn.
  3.
  Hitta och ta bort de skruvar som håller minnet locket, ta sedan bort minnet locket. Dra den vita kranarna utåt för att lossa minnesmodulerna och extrahera dem från den bärbara datorn.
  4.
  Ta bort alla skruvarna på undersidan av den bärbara datorn. Vänd på datorn och öppna skärmen luckan.
  5.
  Sätt in en liten tunn föremål i höger sida av gångjärnsskyddet, ovanför tangentbordet och under-skydd, släpper klippen att säkra den till laptop. Lyft gångjärnsskyddet med fingrarna och långsamt ta bort den från den bärbara datorn.
  6.
  Lokalisera de två tangentbordet-skruvarna ovanför tangentbordet (under gångjärnsskyddet). Ta bort skruvarna och lyft av tangentbordet en aning. Koppla bort tangentbordet kontakten från den bärbara datorn och ta bort tangentbordet.
  7.
  Hitta och ta bort de skruvar som håller den optiska enheten. Skjut köra ut ur sidan av den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  8.
  Hitta och ta bort de skruvar som håller upp den bärbara datorn att den nedre panelen. Lyft upp den bärbara datorn upp, även om displayen. Observera att vissa enheter kräver att du tar bort bildskärmslocket innan du kan ta bort toppen av den bärbara datorn fallet från botten.
  9.
  Dra alla kablar som förbinder moderkortet till högtalarna, pekplattan LCD-display och annan kringutrustning du kan ha på din Toshiba laptop. Anteckna vad du koppla så att du kommer ihåg att koppla in den igen när du monterar ihop datorn. Skilj topp församlingen och botten montering. Ställ upp monteringen åt sidan.
  Tio.
  Inspektera utsatta laptop moderkort och leta reda på grafikkortet församling. Dra ut eventuella kablar anslutna till grafikkortet och ta bort skruven. Extrahera laptop grafikkort och ersätta det med ett grafikkort som passar din bärbar dator från Toshiba.
  11.
  Ihop den bärbara datorn, vända demonteringsinstruktionerna ovan. Starta datorn och sätt i CD-ROM-skivan med drivrutiner för det nya grafikkortet, eller ladda ner drivrutiner från tillverkarens webbplats. Observera att du måste installera drivrutiner för den nya hårdvaran innan det kommer att fungera korrekt.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur du trådlöst ansluta en bärbar dator med en skrivare

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera till digitala bilder
 • hur man konfigurerar ett multimedia-knappen på Logitech
 • hur man byter en CPU-chip
 • hur du tar bort fronten från en Dell Dimension 3000
 • flash-minne: SD vs sdhc
 • min dator inte automatiskt känner igen min kamera
 • hur man använder Wii Remote för datorer
 • hur du tar bort en laptop hardrive
 • hur man ansluter en iBook till trådlösa Actiontec dsl
 • hur man ansluter en HP PSC 500 till en bärbar dator