Dator > hur du ställer in ett jetplan direkt server med skrivaren

 • hur du ställer in ett jetplan direkt server med skrivaren


 • Hewlett-Packard JetDirect Server gör att många användare att skriva ut på samma skrivare via ett nätverk av datorer. För att ställa in JetDirect Server med en skrivare måste du konfigurera Jetadmin på datorn och sedan lägga till skrivaren till servern. Innan du påbörjar Skrivarinställningar, måste du se till att du har administratörsbehörighet till JetDirect Server och att du har installerat Jetadmin på datorn med hjälp av installations-CD

  Du behöver:. .
  Computer
  JetDirect Server.
  Skrivaren.


  1.
  Klicka på "Start"-knappen från skrivbordet och sedan flytta musen över "Program" alternativet. Klicka på "HP JetAdmin Utilities" och välj sedan "HP JetAdmin" alternativet.
  2.
  Klicka på "Device" alternativet från menyn och sedan "Nytt" alternativ. Välj den adress som är till JetDirect skrivaren och klicka på knappen "Configure".
  3.
  Skriv in ditt namn port in i "Port"-fältet och klicka sedan på "Nästa "-knappen. Välj "Static" alternativ för standard och ange din IP-adress i fälten. Klicka på knappen "Nästa".
  4.
  Välj "Centronics" alternativ för "Parallellt läge Speed of anslutning" och klicka på "Busy Only" alternativ för " Parallell handskakning meddelande Potocol "fältet.
  5.
  Klicka på" Skriv sedan starta "alternativ för" Fel Behavior "-fältet och välj sedan" Auto Sense "alternativ för" Status Page Language "-fältet. Klicka på "Finish" alternativet.
  6.
  Välj "OK" knappen för att spara din utrustning. Jetdirect Skrivaren kommer sedan att inrättas.
  7.
  Klicka på "Start"-knappen från skrivbordet och välj sedan alternativet "Inställningar". Klicka på "Skrivare" och dubbelklicka sedan på "Lägg till skrivare"-knappen.
  8.
  Välj "Den här datorn" och sedan "Nästa"-knappen. Klicka på "Lägg till port" och sedan ange IP-adressen för din JetDirect Server. Skriv in namnet på din skrivare och klicka sedan på "OK".
  9.
  Klicka på "Stäng" och sedan "Nästa"-knappen. Välj tillverkaren av din skrivare och välj sedan den typ av skrivare som du vill ansluta till. Klicka på knappen "Nästa".
  10.
  Välja att behålla den befintliga JetDirect drivrutinen och klicka sedan på knappen "Nästa". Byt namn på din skrivare och klicka sedan på knappen "Nästa". Välj "Delad" eller "Inte delad" och klicka sedan på "Nästa"-knappen igen.
  11.
  Klicka på knappen "Ja" från Skriv ut en testsida Screen . Välj "Avsluta"-knappen och ställa in ska vara komplett.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur du aktiverar en sensor för omgivande ljus på en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en hög hastighet 2,0 USB-kort
 • hur man radera en skrivbar DVD
 • hur formatera när ingen cd ges för en Toshiba laptop
 • hur du ansluter en trådlös skrivare till ett trådlöst laptop
 • hur du kan få din egen musik på 2GB SD kort
 • Hur du ser på TV på din PC
 • hur man återställer en skrivare när du använder återvunnet bläckpatroner
 • hur man fixar en fast nyckel på datorns tangentbord
 • historia diskettenheter
 • hur du väljer ett bra bärbar dator