Dator > typer av biometriska fingeravtryck skannrar

 • typer av biometriska fingeravtryck skannrar


 • Du behöver:
  trådlösa hårdvara
  . Trådlös sändare.
  Driver installations-cd.

  Företag, entreprenörer och privatpersoner använda biometriska fingeravtryck skannrar som ett sätt att säkerheten för att skydda känsliga data från att äventyras. De enheter använder en urskiljbar mänsklig egenskap, fingeravtryck, att bevilja eller neka tillträde till byggnader, system och information. Finns att köpa för allmänheten till rimliga priser, olika personliga tillämpningar för dessa enheter finns också.

  M2-EasyScan Optisk fingeravtrycksläsare

  M2-EasyScan använder state-of-the-art Bio-Plugin programvara som skapats speciellt för igenkänning av fingeravtryck. Den högkvalitativa bild scan inte försämras över tiden med kontinuerlig användning eftersom bilden skannern inte har ett membran. Ansökan om denna scanner omfatta tillgång gym eller tillgång till program skollunch och många fler. Den kompakta designen och hårt sensorn passar torr fingeravtryck och kan lätt känna igen fingeravtryck från små barn. Den kan anslutas via USB-kabel till en Windows PC eller PC-baserade kassasystem.

  OptiMouse

  OptiMouse fungerar som alla moderna datormus med scrollhjul och programmerbara knappar. Det finns en optisk fingeravtrycksläsare integrerats på sidan av musen som kan användas för att få tillgång till en säker programvara eller plattform som används på den personliga datorn. Denna enhet eliminerar behovet av att komma ihåg flera lösenord format för olika aktiviteter på datorn eller Internet. Dess användningsområden är internetbanker, e-handel och medicinska journaler tillgång --- praktiskt taget alla användningsområden där lösenordsautentisering är nödvändigt utan att flytta fingrarna från musen.

  Personlig Biometrics Fingerprint Safe

  Många privatpersoner använder personlig kassaskåp i sina hem för att säkra värdesaker, juridiska dokument och skjutvapen. En personlig biometriska fingeravtryck säker användning fingeravtrycksigenkänning att ge tillgång till innehållet. Detta tar bort behovet av ägaren att komma ihåg en kombination av eller hänga med en nyckel. Den integrerade biometriska enheten använder batteri och funktioner energibesparande teknik för att spara på batteriet. Den säkra levereras med en nyckel för att användas som en back-up bokföring. Ägare kan få tillgång till personliga tillhörigheter snabbt i mörker eller i nödsituationer.

  Biometriska Dörrlås

  Biometriska dörrlås system är idealiska för företag eller hemmabruk. Enheten tar stället för den traditionella dörrhandtaget och låsanordningen. Speciellt designade för att tåla miljömässiga villkor för utomhus, många kommer med hög minneskapacitet och kan hålla upp till 99 fingeravtryck skanningar. Enheten innehåller en säkerhet Deadbolt att när låst från insidan, kan inte frikopplas från utsidan av någon. Villaägare använda denna funktion för ökad säkerhet på natten. Företag kan få uppgifter om vem som fått tillgång till kontor och vid vilka tider. Detta ökar säkerheten och vakter skyddade uppgifter sätt traditionella system inte kan.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:hur man bygger en ny dator med Vista

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar en Toshiba laptop trådlöst kort
 • hur du ställer in en Netgear trådlös skrivare
 • hur man rengör en LCD-pc skärmen
 • hur man gör med datorskärmar
 • hur du kopierar filer från en CD till en flash-enhet
 • hur man använder SanDisk en dator
 • Hur man överför gamla data till en ny dator
 • hur du flyttar itunes universitetskurser från din dator till din IPAD
 • vad är skillnaden mellan en trådlös & nätverksskrivare?
 • hur du tar bort en Toshiba hårddisk