Dator > hur man tillbaka en laptop till hk för reparationer

 • hur man tillbaka en laptop till hk för reparationer


 • Om din HP bärbara dator inte fungerar eller inte fungerar och du har gjort allt du kan göra för att fixa problemet själv, måste du ha den bärbara datorn repareras av en fackman.  datorer är inte alltid lätt att felsöka och reparera. Därför bör du skicka den bärbara datorn till HP så en certifierad tekniker kan reparera din dator. Att skicka datorn till HP är inte svårt och du borde verkligen låta företaget reparera din bärbara dator, särskilt om datorn fortfarande täcks av garantin.

  Du behöver:
  HP laptop
  . Box och förpackningsmaterial.


  1.
  Kontakta HP kundtjänst genom att ringa dem på 800-474-6836 om du är en hemanvändare och 800-334-5144 om du är företagskund. Alternativt kan du kontakta HP kundtjänst på deras kundvård hemsida.
  2.
  Diskutera problem du har med HP laptop med teknisk support agent som hjälper dig. Den teknisk support agenten kommer att försöka hjälpa dig att lösa problemet. Om agenten inte kan hjälpa dig rätta till problemet med din dator, kommer han att schemalägga en reparation för datorn och låta den bärbara datorn plockas upp.
  3.
  Säkerhetskopiera data på din bärbara dator, om möjligt, innan du transporterar datorn till HP.
  4.
  Pack den bärbara datorn på minst 3 inches av skum förpackningsmaterial och "jordnötter packning" för att säkerställa den bärbara datorn är tillräckligt skyddade från droppar eller stötar under transport. Om den bärbara datorn inte är korrekt förpackade, kan HP anse eventuella skador på den bärbara datorn under transport som ditt ansvar. Om detta inträffar måste du betala för reparation av den bärbara datorn eftersom HP upphäver garantin på din bärbara dator.
  5.
  Vänta på HP-märkta kurir att komma till ditt hem eller kontor och plocka upp den defekta laptop. HP använder godkända kurirer som Federal Express och UPS för att hämta och leverera datorer skickat in för reparation garantiservice. Kuriren ska komma till ditt hus inom en eller två dagar efter att du har kontaktat HP kundtjänst. Ge föraren den bärbara datorn och få ett kvitto på det.
  6.
  Vänta fem till 10 dagar för slutförandet av reparationer. Du kan kontrollera status för reparationen genom att besöka HPs webbplats kundservice och klicka på "hemmakontoret" i "Upptäck mer" på huvudsidan.


Previous:hur man ansluter en Hewlett Packard dator till en TV Next:Hur justerar jag pappersstorlek på ett foto smart kopiator C5280?

Relaterade artiklar


 • hur du återvinner bläckpatroner Brother
 • hur man ansluter en Logitech trådlös mus
 • Skillnaden mellan nätverkskablar katt 6 & cat 5
 • hur man gör en systemåterställning på en Toshiba laptop
 • hur du lägger till ytterligare en skärm till en bärbar dator
 • hur man hittar numret service tag på en Dell-dator
 • Hur man monterar en dator fläkt
 • Hur justerar jag pappersstorlek på ett foto smart kopiator C5280?
 • felsökning av en Logitech v470 bluetooth Cordless Laser Mouse
 • hur du ställer in en stationär dator