Dator > egenskaper som påverkar beslutet att köpa en dator

 • egenskaper som påverkar beslutet att köpa en dator


 • Du behöver:
  mjuk och luddfri duk
  . LCD renare.
  70% isopropylalkohol.

  Köpa en dator är en komplicerad process, eftersom det finns många olika typer och märken och alla har sina egna unika särdrag och extramaterial. Det finns flera egenskaper som bör beaktas innan man beslutar exakt vilken typ av dator som är bäst för dig, inklusive bärbarhet, operativsystem och extra funktioner.

  Stationär eller bärbar

  Den första egenskapen som skall beaktas innan du köper en dator är bärbarhet. Innan du gör ditt köp bör du överväga vad du skulle vilja använda datorn för. Om du reser mycket och vill använda det för företag på väg eller om du är student i behov av en dator för att ta sig till och från biblioteket och klass, en bärbar bärbar dator är sannolikt valet för dig. Om du använder datorn för räkningen lön, kontrollera e-post och bilder tryckning och dokument, är en stationär skrivbordet ett mer förnuftigt köp. En stationär dator har i allmänhet mer minne samt ett tangentbord, mus och större skärm. Dessa är en fördel om du är första gången datoranvändare eller har små barn användare. En bärbar dator kommer att ha en mindre skärm och mindre minne, utan ett löstagbart tangentbord och mus. Båda typer av datorer är vanliga, men har olika typer av ändamål.

  Apple eller Windows-PC

  När du har beslutat om att köpa en bärbar eller en stationär, är din nästa beslut vilket operativsystem du vill. De två nuvarande konkurrenterna är Apples Mac OS X Leopard och PC Microsoft Windows 7. Båda systemen har liknande Internet och kapacitet produktivitet, och deras skillnader är inte i funktion men i personligheten. Medan alla har sina egna unika kreativa funktioner, till exempel i Leopard Garage Band musicerandet program, är mest program och statister med i någon form på båda systemen, med olika namn och presentation. För att avgöra med operativsystem passar dina behov, är det bäst att gå till affären och testa dem själv. De två systemen har ungefär lika mycket minne och kostade ungefär lika mycket, beroende på märke och storlek köpas.

  Minne och Extras

  Den slutliga egenskaper man bör ta hänsyn till när de köper en dator är de extra funktioner och minne kapacitet dina val. Det finns många olika märken av datorer tillgängliga, och inom varje varumärke finns det en mängd olika typer av datorer att välja mellan. Dessa varierar i små, men potentiellt viktiga sätt. Innan du gör ditt slutgiltiga beslut, överväga vilka funktioner som är viktigast för dig. Vissa datorer har mer minne än andra, men är oftast dyrare. Vill du att din dator ska vara kopplade till en skrivare, fax, scanner eller annan elektronisk enhet? Behöver du trådlöst internet kapacitet? Kommer du att använda videochatt eller en mikrofon? Alla dessa bör övervägas innan man väljer den dator som är precis rätt för dig.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur ta reda på vilket grafikkort ett moderkort stöder

Relaterade artiklar


 • hur man installerar minne på en Toshiba Satellite 2590
 • hur man kan återställa en raderad enhet
 • hur gör jag synkronisera en iBook med V3xx med Bluetooth?
 • specifikationer för HP Pavilion a1220n
 • hur man installerar ett AirPort-kort i en PowerBook med firewire
 • hur man uppgraderar en t61p hårddisk
 • hur man fixar grafikkortet på min dator
 • hur isär en iMac
 • hur man spelar in en DVD-film på en mac hårddisk
 • Hur man återskapar en bärbar hårddisk