Dator > hur man dual boot till Leopard & PC

 • hur man dual boot till Leopard & PC


 • Installera två operativsystem på din dator ger dig fördelar och kompatibiliteter båda datormiljöer vilket ökar antalet kompatibla program och verktyg ditt system kan använda. Medan Apple endast tillåter Mac OSX 10. 5 Leopard installationer på Apples hårdvara kan du installera Windows på en Apple-dator redan kör OSX med hjälp av Apples Boot Camp-verktyget. Vid installation av ett andra operativsystem utökar dina alternativ, delas det också din dators hårddisk och resurser minne, vilket ger varje operativsystem med bara en del av datorns totala kapacitet. Boot Camp stöd för Windows XP Service Pack 2 och nyare

  Du behöver:.
  Apple Computer kör OSX Leopard
  . Installationsskivan för Windows.
  Leopard.


  1.
  Säkerhetskopiera alla viktiga data på din Apple-dator. Fel i Boot Camp processen kan skada din Leopard installation och data som lagras på din hårddisk.
  2.
  Öppna Boot Camp-assistent program från ett administratörskonto i OSX. Ansökan lagras i Utilities delen av menyn Program.
  3.
  Tilldela en storlek för din Windows-hårddisk partition. Detta upphäver en del av hårddisken för Windows-installationen och alla filer och program som används i Windows. Apple rekommenderar en partition ingen mindre än 10GB, men du kanske vill tilldela mer utrymme beroende på din användning planer. Om du har flera hårddiskar, välj den som du vill placera partitionen. Klicka på "partition" när du är klar.
  4.
  Sätt in Windows-installationsskivan i datorns skivenhet och klicka på "Starta installationen"-knappen.
  5.
  Följ anvisningarna på installationsskivan. När vi frågade där Windows ska installera, välj den partition skapade tidigare. Välj inte någon annan destination, eftersom detta kommer att skriva över eller skada någon data på skivan. Vänta tills Windows att installera och starta.
  6.
  Sätt i Leopard-installationsskivan i datorns skivenhet. Följ instruktionerna på AutoRun fönstret. Om inget AutoRun visas, kör filen "setup. exe" på skivan för att starta installationen.
  7.
  Följ installationsanvisningarna att placera lämpliga drivrutiner på ditt system och göra det möjligt för datorn att starta.
  8.
  Håll ner "Alt"-tangenten när datorn startar för att välja en partition för att starta. För att välja ett förvalt operativsystem använder du Systeminställningar menyn i OSX eller Boot Camp-ikonen i Windows.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:ominstallation av en Dell Dimension 4600

Relaterade artiklar


 • hur du partitionerar en SATA-hårddisk
 • Radeon 7000 installationsinstruktioner
 • hur man hittar och lägga till nya RAM-minne till en bärbar dator
 • hur du ansluter en slav hårddisk
 • hur man byter en gateway bärbara hårddisk
 • Hur slår jag på externa bildskärmar på en gateway mt6451 monitor?
 • som är en bättre processor, Pentium D eller ii Pentium?
 • felsökning av en fast cd i min laptop
 • Hur man återskapar en raderad Flip Video
 • ominstallation av en Dell Inspiron tangentbord