Dator > hur arkivet säkerhetskopior

 • hur arkivet säkerhetskopior


 • Arkivering och säkerhetskopiering av elektroniskt lagrad information är två olika processer med mycket överlappning. Säkerhetskopiera data innebär att göra kopior av elektroniskt lagrad information och lagra dem på en separat enhet från enheten att den ursprungliga data lagras på. Arkivering uppgifter medför att behålla elektroniskt lagrad information för lång tid, möjligen på grund av vissa mål-förordningar. Skapa ett arkiv över säkerhetskopior är särskilt användbart om du vill ha tillgång till flera upprepningar av gamla filer.

  Du behöver:
  en skrivbar DVD eller en flash-enhet
  . En extern hårddisk.

  Säkerhetskopiera och arkivera data Använda två Exeternal Förvaring


  1.
  Sätt din DVD i DVD-brännaren eller ansluta flash-enhet till datorns USB-port.
  2.
  Klicka på "Start"-knappen. Peka på "Alla program" och sedan "Tillbehör". Peka på "System Tools" och välj sedan "Backup" för att starta guiden.
  3.
  Klicka på "Nästa" för att flytta förbi öppna sidan i guiden. Välj "Säkerhetskopiera filer och inställningar" och klicka på "Nästa". Välj vad du vill säkerhetskopiera. För de flesta människor, kommer du vill välja "Mina dokument och inställningar. " Klicka på "Nästa".
  4.
  Välj om du vill säkerhetskopiera information till skrivbar DVD eller din flash-enhet. Klicka på "Nästa" och sedan "Finish. " Datorn kommer att börja säkerhetskopiera dina filer på antingen DVD eller flash-enheten.
  5.
  Access din DVD eller flash-enheten när säkerhetskopiera är klar. Skapa en ny mapp, och titel den "Backup mm/dd/20yy" där "mm/dd/20yy" är den dag då upp igen. Lägg all din säkerhetskopierade filer i denna mapp.
  6.
  Anslut din externa hårddisk till datorn. De flesta externa hårddiskar använder antingen en USB-eller Firewire-anslutning.
  7.
  Öppna DVD eller flash-enheten med tillbaka upp. Kopiera denna säkerhetskopiera mappen och klistra in den i din externa hårddisk. Upprepa denna process för framtida säkerhetskopieringar och se till att ändra datum på mappen Säkerhetskopia.

  Säkerhetskopiera och arkivera informationen med någon Exeternal Storage Unit


  1.
  Connect din externa hårddisk till din dator. De flesta externa hårddiskar använder antingen USB eller Firewire-kontakter.
  2.
  Klicka på "Start"-knappen. Peka på "Alla program" och sedan "Tillbehör". Peka på "System Tools" och välj sedan "Backup" för att starta guiden.
  3.
  Klicka på "Nästa" för att flytta förbi öppna sidan i guiden. Välj "Säkerhetskopiera filer och inställningar" och klicka på "Nästa". Välj vad du vill säkerhetskopiera. För de allra flesta, kommer du vill välja "Mina dokument och inställningar. " Klicka på "Nästa".
  4.
  Välj om du vill säkerhetskopiera information till den externa hårddisken. Klicka på "Nästa" och sedan "Finish. " Datorn kommer att börja säkerhetskopiera dina filer till den externa hårddisken.
  5.
  Tillträde din externa hårddisk när säkerhetskopiera är klar. Skapa en ny mapp på din externa hårddisk och titel den "Backup mm/dd/20yy" där "mm/dd/20yy" är den dag då upp igen. Lägg alla dina säkerhetskopierade filer i denna mapp. När du skapar framtida säkerhetskopieringar, upprepa detta steg så att varje säkerhetskopiering har sin egen mapp på din externa hårddisk. Detta är ditt arkiv.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:specifikationer för Hewlett-Packard d7600-60.004

Relaterade artiklar


 • specifikationerna för en Toshiba L305-s5933
 • hur du aktiverar CD-inspelning
 • Hur du tar isär en laptop hårddisk
 • hur man installerar RAM i en IBM T23
 • min dell laptop startar inte upp
 • information om datorns tangentbord
 • hur man fixar ett skadat SD-kort
 • hur du uppgraderar minnet på en gateway
 • Hur gör jag styrfunktioner dvs i grupp politik?
 • Hur installerar jag ett grafikkort på ett ECS P4M800-m7 moderkort?