Dator > Hur åtgärdar jag ljudet inte fungerar på en Dell XPS dimension 410 st?

 • Hur åtgärdar jag ljudet inte fungerar på en Dell XPS dimension 410 st?


 • Musik, video och många tillämpningar Internet kräver att en dators ljudsystem fungera korrekt. Om ljudet inte fungerar på din Dell XPS Dimension 410 PC kan det finnas många möjliga orsaker. Det är nödvändigt att prova flera metoder för att felsöka problemet för att isolera källan till problemet

  Du behöver:. .
  Platt skruvmejsel eller smörkniv

  Allmän felsökning


  1.
  Titta på ljud-ikonen i datorns systemfältet i det nedre högra hörnet av Windows. Om den har en röd cirkel med ett snedstreck genom den, är datorn Dämpa ljudet. Det finns en mute-knappen på många datorns tangentbord, även de är förenliga med dimensionen 410. Om du av misstag trycker på denna knapp, kan detta göra att ljud problem. Tryck datorns tangentbord mute-knappen för att slå på ljudet.
  2.
  Klicka på volymen ikonen i Windows systemfältet. Detta ligger nära datorns klocka och vanligtvis ser ut som en miniatyr högtalare. Om pop-up fönster visar volymen vände helt ner, höja volymreglaget.
  3.
  Koppla ur högtalarna eller annan ljudkälla från datorn, om något. Anslut sedan en annan ljudkälla, till exempel hörlurar eller andra högtalare. Om detta löser ljud problem, fixa eller ersätta dina högtalare.

  Drivrutiner för ljudkortet


  1.
  Besök Creative stöd hemsida och ladda ner nya drivrutiner för ljudkortet (se Resurser. ) Dell XPS 410 Dimension dator innehåller ett Creative Sound Blaster X-FiTM Xtreme ljudkort. Förarna är miniatyr program som talar om Windows hur man kommunicerar med din hårdvara. Det är möjligt ljudet problemet beror på skadad eller inaktuella drivrutiner.
  2.
  Installera drivrutinerna när du har hämtat dem.
  3.
  Starta om datorn. Om drivrutiner var orsaken till problemet, bör detta lösa ditt ljud problem.

  Update Software


  1.
  Identifiera det program du använder för att höra ljudet på datorn . Till exempel har många användare använda Windows Media Player för att spela musik. Men om du har installerat andra populära program, som Apple iTunes, kan detta vara den audioapplikation spela upp din musik.
  2.
  Besök webbplatsen för den programvara du använder för att lyssna på ljud.
  3.
  Hämta den senaste versionen av programvaran och dubbelklicka på att installera det. Detta kommer att uppgradera din media programmet till sin senaste version, och det kommer att rätta till eventuella problem under dess installation som kan ha orsakat ljudet problem.


Previous:hur till återvinna Toshiba Next:hur till återvinna utplånat systemfiler

Relaterade artiklar


 • hur du kör Mac OS X Leopard på AMD
 • hur du ansluter trådlösa USB-adaptrar
 • Fakta om Apple Bärbara datorer
 • hur man byter keybard på en Dell laptop
 • hur man byter en laptop interna batteri
 • hur man ansluter en HP LaserJet 6P med en USB-
 • hur till låsa upp ett mini SD minneskort
 • hur man återställer en HP-skrivare
 • Inaktivera administratörslösenordet på en Dell Latitude i bios
 • hur man skyddar extern hårddisk programvara