Dator > papper kommer inte att mata in en HP Deskjet 450

 • papper kommer inte att mata in en HP Deskjet 450


 • En av de vanligaste klagomålen för HP Deskjet 450-skrivare modell är att papperet inte matas in i skrivaren. Du kan ta din skrivare till HP servicecentra för dem att fixa problemet åt dig gratis. Men om din warrantee redan har löpt ut måste du betala för reparationerna. För att spara pengar, kan du felsöka problemet själv utan att behöva ringa en datortekniker eller ersätta din skrivare enhet

  Du behöver:. .
  Skruvmejsel
  Rengör mikrofiber dukar.
  Gummirulle renare.


  1.
  Koppla ur skrivaren och vänd den upp och ner på ett bord. Leta efter en lång hål i botten som rymmer en skruv. Skruva denna skruv och fäst den på en plats att det inte kommer gå vilse. Vänd sidan skrivare direkt upp igen.
  2.
  Koppla bort alla spärrarna runt mitten av skrivaren som håller toppen till botten. Bänd upp på skrivaren bort från botten försiktigt med skruvmejseln.
  3.
  Ta bort omkopplaren klustret ovanpå skrivaren. Strömbrytaren klustret t hålls på plats med en skruv och två spärrar. Ta bort skruven med en skruvmejsel och öppna spärrarna.
  4.
  Dra försiktigt ledaren band från toppen av skrivaren. Stäng sedan den främre luckan på skrivaren. Du bör fortfarande se insidan av skrivaren.
  5.
  Fukta en mikrofiberduk med gummivalsen renare. Torka försiktigt och rengör skrivarens insida med trasan, till exempel skrivarens rullen och patroner. Ägna särskild uppmärksamhet till skrivaren rulle eller det område där papperet genomströmmas av bläckpatronerna.
  6.
  Koppla in skrivaren. Lägg ett papper i och tryck på mitten eller Feed-knappen.
  7.
  Leta efter de två stora rullar i skrivarens baksida mekanismen. De bör gå till handling. Dessa kallas "D-formad Rollers. "
  8.
  Rengör D formad-Rollers ordentligt med trasan och alkohol. Håll rengöring dem när de roterar.
  9.
  Se om papper matas in i skrivaren. Om inte, ta försiktigt bort det. Torka både fram-och baksidan rullar igen så att det finns inga rester kvar på någon av rullarna.
  10.
  Rengör övriga delar skrivaren som ser ut som om det kan ha bläck eller spår av bläck på den. Undvik att röra vid små delar som aldrig kommer i kontakt med bläcket. Titta på din handbok för vägbeskrivning.
  11.
  Försök att mata papperet igen och kör ett test utskrift. Papperet kan komma ut med gummirulle renare och resterande bläck. Om papperet skrivs ut gör testet två eller tre gånger för att se att fodret fungerar.
  12.
  Ihop toppen och botten av skrivaren för att göra det precis som det var innan. Använd din instruktionsbok för att guida dig genom sammanslagning.
  13.
  Försök skriva ut något från vår dator. Om halten D-formad Vägvältar fungerar på rätt sätt de kommer att rotera två gånger. Första gången kommer att mata in papperet i skrivaren. Den andra kommer att flytta papperet i banan av bläckpatronerna.


Previous:nothing Next:hur man driver format hoppa med ntfs

Relaterade artiklar


 • USB 2.0 vs bluetooth
 • Hur felsöker jag en 5900 Packard serie Hewlett?
 • Vad behöver jag för att bränna en DVD?
 • hur du säkerhetskopierar en extern USB
 • hur du redigerar iMac fläkthastighet
 • hur man installerar en 500 GB hårddisk
 • hur du uppdaterar sis drivrutinerna till grafikkortet
 • Hur ändrar man en bläckpatron på en Epson C40?
 • Inaktivera en USB-hårddisk
 • Inaktivera print screen med Group Policy