Dator > Hur kan jag se det maximala RAM min dator stöder?

 • Hur kan jag se det maximala RAM min dator stöder?


 • Random Access Memory (RAM) håller instruktioner och data från de processer som du kör på din dator för att överlämna dessa till centralenheten (CPU) för bearbetning. Mängden RAM-minne som en dator kan stöd har snabbt vuxit med framsteg i tekniken. En fördel att ha mer RAM-minne är att det påskyndar den tid som processerna tar på din dator. Om du vill lägga till mer minne till datorn, måste du veta hur mycket RAM datorn kan stödja.
  1
  Gå in på kontrollpanelen på din dator. . . Detta återfinns på den nedre vänstra sidan av skärmen till höger om där du väljer program att köra, till exempel din ordbehandlare.
  2.
  Välj system i kontrollpanelen. Detta kommer att ta upp ett fönster som har information om din hårdvara, och det talar om hur mycket RAM-minne du har installerad.
  3.
  Gå till webbplatsen för tillverkaren av din dator och sedan flytta till sin supportsida.
  4.
  Ange ditt datormodellen där du uppmanas att eller om det finns någon sådan snabb välj de alternativ som säger, specifikationer, dokumentation, bruksanvisningar eller manualer och detta kommer att medföra dig till en ny sida där du kan skriva ditt nummer datormodell vid prompten. Du bör föras till en sida som har information om din modell, eller kommer det att få upp en lista över dokumentationen till datorn. Olika tillverkare har organiserat sina supportsidor på olika sätt men alla kommer att ge information om hårdvaran på din dator. Till exempel, om du går till Sonys webbplats och väljer att stödja detta kommer du till deras supportsida. Om du anger modellnumret PCV-L640 i textrutan som frågar efter modell av din dator då du kommer att tas till en webbsida som har all tillgänglig information om den här produkten.
  5.

  Välj specifikationer alternativet eller specificering alternativ i specs avsnittet, och detta kommer att tala om mängden RAM-minne din dator kan stödja. Till exempel, på Sonys supportsida för PCV-L640 dator finns det en sektion som heter specifikationer av ett enda alternativ som kallas "Marknadsföring Specifikationer" och om du väljer detta kommer det att lista mängden RAM-minne din dator kan stödja. Denna information i kombination med kunskap om hur mycket RAM-minne du har installerat närvarande tillåter dig att avgöra om du kan uppgradera, och hur mycket. Observera att de flesta platser bara har en "specifikationer" länken.


Previous:nothing Next:min Lexmark Bläckpatron inte ut

Relaterade artiklar


 • hur man rengör den svarta svampen rullen på en HP LaserJet-skrivare 1100
 • hur du ansluter till internet på en Dell Axim X50
 • Hur du kopierar duplicera flash-enheter
 • hur man öppnar en Compaq Presario C500
 • Hur du tar en bild med en HP webbkamera
 • hur man skriver ut en banderoll med Deskjet-skrivare
 • Felsökning en Lexmark C500
 • Hur man överför musik från skrivbordet till laptop
 • hur man ansluter en USB 2.0-kabel
 • Hur man bränner en iso till en CD i OSX