Dator > hur man byter ett grafikkort i en HP laptop dv9235nr

 • hur man byter ett grafikkort i en HP laptop dv9235nr


 • Bärbara datorer göra persondatorer bärbara och enkla, men kräver portabilitet att delar göras små och är ofta integrerade med andra komponenter. De flesta bärbara datorer innehåller ett systemkort som integrerar alla de stora komponenter som inte vanligtvis uppgraderas i bärbara datorer inom en enhet. Problemet som uppstår är att om en del av moderkortet misslyckas, såsom video grafikkortet måste hela moderkortet bytas ut. Detta är fallet med HP DV9235NR

  Du behöver:.
  Ersätter systemkortet.
  Phillips-skruvmejsel.
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Förbered datorn tas isär genom att först koppla ur datorn från elnätet och koppla all kringutrustning som är ansluten till datorn. Ta bort laptop batteri från datorn för att förhindra elektriska skadar inre delar av maskinen.
  2.
  Ta bort hårddisken och den optiska enheten från datorn genom att först vrida laptop över så att botten är vänd uppåt och den främre är mot dig. Ta bort hårddisken täcker från den bärbara datorn med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Använd fliken på hårddisken för att lyfta fram den lossnar från den bärbara datorn. Dessutom ta bort hårddisken fästet från viken. För att ta bort den optiska enheten, skruva bort fyra skruvar som håller den på plats. Släpp facket genom att trycka på änden av ett gem i hålet på den optiska enheten. Dra ut enheten från den bärbara datorn.
  3.
  Ta bort omkopplaren locket och tangentbord församling från den bärbara datorn. Ta ut skruvarna i batterifacket och under minnesmodul locket. Vänd den bärbara datorn över och öppna skärmen så långt. Tryck in en platt skruvmejsel under de små delar av gångjärn för att frigöra strömbrytarskyddet. Koppla bort kabeln från moderkortet. Skruva loss tangentbordet och lyft på den övre delen. Lossa kabeln för att ta bort tangentbordet helt.
  4.
  Avlägsna högtalare och display församlingar, övre luckan, trådlös växel för ljud, USB /magnettavla, topplocket stöd trim, USB ombord och strömkontakt montering från systemkortet.
  5.
  Avinstallera minnesmoduler, RTC batteriet, Mini Card-modul, Bluetooth-modul, ExpressCard montering, optisk enhet kontaktmodulen, fläkten och processorn från det gamla moderkortet och installera dem på att ersätta styrelsen.
  6.
  Sätt alla borttagna enheterna tillbaka till moderkortet och starta datorn för att se till att datorn fungerar korrekt.

  Tips och varningar


 • Använd en antistatisk matta och armband för att förhindra skada de interna komponenterna medan du arbetar på maskinen. Om detta inte är tillgänglig, touch omålad metall ur eventuell statisk elektricitet innan du rör någon inre komponenter.

Previous:nothing Next:hur man återställer en dator batteri

Relaterade artiklar


 • hur man kan få en Toshiba återställa partition
 • Inaktivera print screen med Group Policy
 • hur du ändrar CMOS-batteriet på en Compaq Presario 1200
 • ska jag skaffa en bärbar dator med WiMAX eller 3G inbyggt i den?
 • hur du tar bort locket på en okidata ml320
 • hur tjänsten en laserskrivare
 • hur man ansluter en sd Wi-Fi-kort
 • hur man hittar ditt skrivbord trådlösa kort
 • Alienware ALX X58 Produktspecifikation
 • laptop vs skrivbord för pc-spel