Dator > hur man bygger en dator med Phenom

 • hur man bygger en dator med Phenom


 • Det finns gott eller skäl till varför en person skulle vilja bygga en dator. Du får precis vad du vill snarare än att behöva göra kompromisser med förkonfigurerade datorer. Du tenderar att spara pengar genom att inte köpa en förkonfigurerad dator. Bygga din egen dator är något du kan ha stolthet i, och det kommer att göra det inre arbetet i en PC verka mindre mystisk. Bygga en dator med en AMD Phenom processor är inte annorlunda eller svårare än att bygga någon annan dator

  Du behöver:.
  # 2 och # 1 Phillips skruvmejslar
  Liten platt skruvmejsel.
  Anti-statiskt armband.
  Case.
  AM2 + eller AM3 baserat moderkort.
  PSU (nätdel).
  Phenom CPU (central processing unit).
  Kylfläns och fläkt för processorn.
  RAM (Random Access Memory).
  Optiska enheten.
  HDD (hårddisk).
  Grafikkortet.
  Ljudkort (valfritt).

  Konfigurera


  1.
  Skapa ett arbetsområde stor nog att lägga ut delar och ändå ha utrymme att sätta ihop datorn. Använd ett vitt lakan för att skydda arbetsytan ytan och göra att hitta små delar att få bort lättare.
  2.
  öppna datorlådan och ställa den på sin sida. Ställ alla delar ut runt ditt ärende på sitt antistatiska påsar. Håll skruvar och kablar bredvid de delar som följde med dem.
  3.
  Sätt moderkort, RAM och CPU tillsammans utanför chassit för testning. Anslut PSU till moderkort och grafikkort (om det behöver extern ström). Hook en monitor upp till grafikkortet. Slå på systemet med platt skruvmejsel för att korta de 2 stiften i strömbrytaren huvudet. Använd moderkort manualen om du inte kan hitta 2 pinnar. Om du slår på systemet och få pip koder sedan bort och åter plats på grafikkortet och RAM, sedan slå på den igen. Om du får pip koder igen, använd den länkade tabellen nedan för att dechiffrera pip koden och ersätta den defekta delen. Koppla ur grafikkort, men inte RAM och CPU.

  Installation


  1.
  Installera Input /Output platta för moderkortet i ärendet. Skruva fast moderkortet standoffs i hålen som matchar dina moderkort. Ställ in moderkortet i fallet, bakkant första, radar upp kontakterna i hålen för I /O-plåt. Fäst brädan ordentligt i fallet med de bifogade skruvarna.
  2.
  Installera video-och ljudkort. Ta bort facket panelerna där korten ska installeras. Sätt korten ordentligt i sina springor. Använd de medföljande skruvarna för att säkra dem.
  3.
  Installera hårddisken och optisk enhet i fack du vill ha dem i. Det kan vara punch-outs i 5 1/4-tums vikar, så du kanske måste ta bort en för att installera den optiska enheten. Använd bifogade skruvar för att fästa enheter i sina respektive fack.
  4.
  Installera PSU. Anslut strömkablarna till moderkortet, den optiska enheten och hårddisken. Fäst frontpanelen anslutningarna (ström /reset switchar och LED-indikatorer) och anslut alla andra anslutningar och frontpanelen du vill. Fäst HDD och optisk dataenhet kablar. Anslut i fallet fans. Sätt sidopanelen i ärendet och fäst det med skruvarna.


Previous:nothing Next:felsökning av en Compaq 5320us 5000-serien datorns maskinvara

Relaterade artiklar


 • hur man får BD Live på min HP dator
 • hur du tar bort termiskt fett från CPU
 • hur man öppnar fallet på en acomdata
 • cloud computing kontra flashminne
 • vad är primär lagring?
 • hur man skapar en flash-enhet täcka
 • hur man installerar ljuddrivrutiner i XP
 • hur man gör en utskrivbar logg av program på en flash-enhet
 • Hur sätter jag upp levande e-post på Entourage för Mac?
 • hur man beräknar ups gånger batteribackup