Dator > hur man beräknar ups gånger batteribackup

 • hur man beräknar ups gånger batteribackup


 • Som en garanti mot att förlora arbete till strömavbrott och andra strömavbrott, många datoranvändare vänder sig till avbrottsfri kraftförsörjning (UPS), som består av ett batteri integrerade i ett överspänningsskydd eller annan spänning adapter. Varje UPS har en specifik voltampere (VA) rating, vilket är ett uttryck för den maximala AC kan leverera. Den tid för vilken UPS kan stödja en viss apparat elektriska lasten är beroende effektiviteten i DC-till-AC-omvandlaren, dess effektiva utspänning och kapacitet i batteriet.
  1.
  Bestäm effektivitet eller "effektfaktor" för din UPS DC-AC omvandlare. Denna information är normalt finns i "Tekniska specifikationer" på UPS-aktiverade enheten bruksanvisning. Om du inte hittar effektiviteten där, prova att söka på tillverkarens webbplats eller skicka den förfrågan till deras kundtjänst e-postadress.
  2.
  Bestäm kapaciteten (i amperetimmar eller " AH ") för varje UPS backup batterier. Att närma de spänningsnivåer av ett eluttag, kommer de flesta UPS-modeller länka flera 12-volt, slutna blybatterier i en serie. Några tillverkarens kommer att omfatta kapacitet på varje batteri i bruksanvisningen under "Specifikationer". Om du inte hittar batterikapaciteten som anges i någon av UPS litteratur, måste du försiktigt bort en panel från UPS: s bostäder för att se kapacitet på batterierna själva.
  3.

  Lägg ihop spänningar från alla batterier från steg 2. Detta ger dig den kombinerade DC-spänning för UPS. Obs: inte lägger ihop de befattningar, som värdet i opåverkade av serien kretskortslösningen
  4
  Multiplicera den kombinerade likspänning (från steg 3) av UPS makt faktor (. . från steg 1). Detta resultat kommer att utgöra en effektiv produktion växelspänning av UPS.
  5.
  Bestäm volt och ampere betyg för apparaten att UPS kommer att stödja upp. Dessa värden finns normalt antingen tryckt på baksidan av apparaten eller offentliggöras i "Tekniska specifikationer" i bruksanvisningen. Som en sista utväg kan du söka av dessa data under "Produkter" på tillverkarens webbplats.
  6.
  Multiplicera apparatens spänning (från steg 5) av dess ampere (från Steg 5) för att beräkna sin energiförbrukning i volt-ampere (VA).
  7.
  Dela apparatens strömförbrukning (från steg 6) genom UPS AC-utspänning (från steg 4 ). Detta ger dig den aktuella (i ampere) apparaten kommer att dra från UPS.
  8.
  Dela den inre batterikapaciteten (från steg 1) av strömförbrukning (från steg 7 ). Detta ger dig den perfekta högsta backup-tiden för UPS, i timmar.


Previous:nothing Next:vad är en termisk vax skrivare?

Relaterade artiklar


 • hur du ändrar toner på en Samsung ML-2510
 • hur man får erfarenhet av Macintosh-datorer
 • hur du ansluter en kabelansluten skrivare till en trådlös skrivare
 • hur du tar bort en boot-virus i Windows XP
 • hur man skapar en flash-enhet täcka
 • hur man byter bläck i en kanon MP500
 • hjälp om att konfigurera ljudkort
 • hur man använder externa hårddiskar plattformsoberoende (Mac och PC)
 • hur man konfigurerar en port anteckningsbok att använda två externa bildskärmar från dockningsstationen
 • Hur låser jag upp på mellanslagstangenten på min dator tangentbordet?