Dator > hur man fixar din Mac batteri

 • hur man fixar din Mac batteri


 • Apple Macintosh's laptop batterier är kända för att ha problem. Datorn kanske inte startar eller vaknar ur viloläge, kan batteriet inte laddning kan batteriet verkar vara full men då datorn stängs av, eller det kan börja uppsvällda, vilket innebär en möjlig säkerhetsrisk. I den här artikeln får du lära dig hur man rättar till din Mac batteri-eller hur du gör om du inte kan fixa det. Du bör göra dessa steg för
  1
  Det första du kan försöka fixa din Mac batteri. är att helt enkelt sätta din Mac i vila och sedan aktivera den. Om detta inte fungerar, starta om din Mac.
  2.
  Om vakna och starta inte fixa din Mac batteri, se till att nätadaptern är urkopplad, stäng av datorn, ta ut batteriet och sätt tillbaka batteriet. Starta om.
  3.
  Om ovanstående två steg inte fungerar bör du återställa din Mac SMC. SMC är systemets Management Controller, och bland annat kontrollerar din bärbara dator makt funktioner. Du bör endast göra detta om ovanstående steg inte fungerar.

  * Om du har ett löstagbart batteri
  För Mac med ett löstagbart batteri, se till att nätadaptern är urkopplad och stänga av datorn. Ta den bärbara datorns batteri. Håll den bärbara datorn strömbrytare ner och räkna till fem. Låt gå, sätt tillbaka Mac batteriet och starta om datorn.

  * Om din Mac laptop inte har ett löstagbart batteri
  Mac utan löstagbart batteri måste återställa sina SMC annorlunda. Gör så här: Se till att din bärbara dator är avstängd. Anslut nätadaptern till både väggen och datorn. Tryck på följande knappar samtidigt: Shift + Ctrl + Alt + på strömbrytaren. (Detta måste göras på det ursprungliga tangentbordet, inte en perifer ett. ) Släpp alla knappar samtidigt. Förvandla din Mac igen.

  * Om du har en Mac Pro eller Intel-baserade iMac, Mac mini, Xserve
  För dessa specifika datorer, se till att datorn är avstängd. Dra ur nätsladden, tryck på strömbrytaren ner och räkna till fem. Släpp knappen, koppla datorn till, och förvandla din dator igen.
  4.
  Om dessa alternativ inte fungerar för dig och inte fixa din Mac batteri, är det dags att kontakta Apple Store. I många fall, även om din bärbara dator batteri inte är under garanti längre, kommer Apple att placera ditt batteri ändå eftersom de utgör en säkerhetsrisk, särskilt om batteriet är utbuktande. Helt enkelt din dator till närmaste Apple Store. Du kan hitta en lista av detaljhandeln Apple-butiker på länken nedan, de resurser som i den här artikeln. Om det inte finns en Apple butik nära dig, kontakta Apple på 1-800-MY-APPLE.

  Tips och varningar


 • Om din Mac-dator batteri är utbuktning eller deformerade, är det mycket viktigt att du har den utbytt eftersom batteriet kan explodera eller läcka ut.

Previous:nothing Next:hur du ansluter dubbla bildskärmar

Relaterade artiklar


 • hur man återställer min Konica minolta patron bläck
 • Hur konvertera USB till en Bluetooth-skrivare
 • hur du tar bort U3 systemet från en flash-enhet.
 • skillnaden mellan bläckpatronerna & bläckpatron skrivhuvuden
 • Hur gör jag manuellt sätta min skärm i viloläge?
 • hur man skapar en bootbar USB-fdisk
 • hur du installerar minne i en Dell Latitude D820
 • felsökning av en dator som stängs av helt oväntat
 • hur man ändrar från FAT32 till NTFS i Windows Vista för en bärbar hårddisk
 • Hur testar jag min processor hastighet?