Dator > hur man hittar rätt dator gäller för en dator att bygga

 • hur man hittar rätt dator gäller för en dator att bygga


 • Det finns gott om bra dator fall finns idag för en dator bygga. Dagens fall ger många valmöjligheter när det gäller storlek, antal fläktar, moderkort typ, lysdioder, inbyggd externa anslutningar, och enhetsfack. Kvaliteten på datorlådor är nu mycket bättre än för bara några år sedan. Det finns också en hel del konkurrens från företag som byggt fall som Cool Master, Antec, Raidmax, NZXT, Rosewill, Thermaltake och andra. Med lite forskning och shoppint, ger alla här tävlingen köparen stort utbud med bra kvalitet och pris. Den här artikeln innehåller steg att ta när man överväger bästa fall för din nästa dator bygga
  1.
  Välj moderkortet som du kommer att placera i datorns hölje. Det finns AMD och Intel moderkort. Var och en av dessa typer av moderkort kommer att ha en något annorlunda inrättas. Det finns också olika storlekar av moderkort som vanligtvis kan delas in i ATX och Micro ATX kategorier. Som ni kan gissa Micro ATX kort är mycket mindre, och kommer att kräva en mindre datorväska för att hysa dem. Det finns två typer av fall som är gjort för Mirco ATX styrelser inklusive Mid Tower ATX och Desktop ATX, även om en MicroATX moderkort passar i en ATX fall. Det finns en mängd större ATX fall från skrivbordets storlek till ett fulltower ATX fall.
  2.
  Bestäm hur många enheter du behöver i datorn. Detta inkluderar hårddiskar, minneskort enheter läsare, CD, DVD och Blue Ray-enheter. De större torn och mitten fall torn kommer att innehålla mycket mer hårddiskar än skrivbordet storlek. Med dagens moderkort med både SATA och ATA-anslutningar, en hel del enheter kan anslutas till en dator. För några år sedan den maximala enheter som skulle kunna användas på ett icke-servern var 4. Titta på antal 5,25 "och 3,5"-enheter du behöver och kontrollera specifikationen av fallet se till att den har tillräckligt med utrymme. Glöm inte framtida expansion.
  3.
  Bestäm om du vill överklocka processorn. Om du funderar på överklockning till max hastigheten på din dator behöver du mer luftcirkulation i datorlådan. Många övre fall kommer nu som standard med minst 2 200 mm fläktar inbyggda i ärendet. Cross ventalation kommer att behövas för supercool en CPU som kör varmare eftersom det är överklockad.
  4.
  Tänk på grafikkorten. Den sida av grafikkort kan också diktera storlek behövs fallet. Titta på fysiska dimensioner i fallet och jämföra storleken till längden på grafikkort. NVIDIA SLI-kort och ATI Crossfire grafikkort är spektakulära, men de kan vara mycket stora och skapa svårigheter med att köra kabel genom ett fall i synnerhet om de är små.
  5.
  Tänk strömmen . Några fall kommer med ett nätaggregat, men andra inte. Generellt de fall som kommer med strömförsörjningen är lägre i mitten nivå för nedre fall med lägre leveranser nivå makt. Det är bättre att passa varje komponent för dina behov och handla det bästa erbjudandet. Anslutningarna, räls och stabilitet makten bör övervägas med den typ av processor, moderkort, grafikkort och andra tillbehör. Så det är i allmänhet bättre att köpa dessa poster separat om du bara behöver en billig dator som kommer att bygga mest för att surfa på nätet och ordbehandling.
  6.
  Senaste, titta på extras erbjuds i datorns hölje. Titta på lysdioder, om du vill ha dem eller inte vill ha dem. Utseendet av ärendet. Antalet externa USB-portar, eSATA-portar, audio /video inbyggda anslutningar, bör Firewire-anslutning också övervägas om dessa är saker du behöver. Vissa upptill datorlådor har jämn temperatur övervakning och kortläsare inbyggd i fallet, men dessa objekt kan enkelt läggas på med hjälp av en 3. 5 "drive bay.


Previous:nothing Next:hur du uppgraderar minnet i din dator

Relaterade artiklar


 • flash-enhet instruktioner för barn
 • hur du tar bort fläkten från en Presario V6700 laptop
 • Hur man laddar ner en drivrutin för min skrivare
 • hur man läser en HP 9121 diskett från en PC
 • hur man öppnar en Sony laptop
 • USB-minne vs hårddisk lagring
 • hur man fyller deskjet bläckpatroner
 • hur du tar bort patron med kanon pc795
 • Lägga till en andra SATA-hårddisk till en Dell Dimension 9100 dator
 • hur gör jag Undelete eller återställa från en diskett?