Dator > hur man byter fixeringsenhet på LaserJet 5200

 • hur man byter fixeringsenhet på LaserJet 5200


 • HP LaserJet 5200-skrivarserien består av flera delar som är utbytbara av ägaren. Underhållssatsen innehåller flera komponenter som behöver bytas från gång till gång. Lyckligtvis är underhållssats installationen inte svårt och kräver inte en servicetekniker för reparationen. Den viktigaste komponenten som behöver bytas ut är fixeringsenheten. När tonern inte fastnar på sidan på rätt sätt, eller om du märker att utskriftskvaliteten har försämrats, överväga att beställa en underhållssats och ersätter fixeringsenheten.

  Du behöver:
  LaserJet 5200 fixeringsenhet (underhållssats)
  . Phillips skruvmejsel.


  1.
  Slå av strömmen till skrivaren och dra ut nätsladden från skrivaren. Låt skrivaren svalnat innan du försöker ta bort fixeringsenheten. Fixeringsenheten blir mycket varm och kan orsaka svåra brännskador om den hanteras innan den har svalnat.
  2.
  Ta tag i rätt skrivarens lucka på skrivarens baksida och skjut den mot baksidan av skrivaren för att ta bort. Rotera skrivaren så att du kan se skrivarens baksida. Ta bort den nedre bakre luckan genom att sticka in fingret i hålet tillgång och dra locket mot dig. Om skrivaren har en dubbelsidig utskrift som är installerad, ta bort den genom att dra det mot dig och uppåt.
  3.
  Öppna den bakre luckan. Släpp fixeringsenheten nationella vägledande program genom att dra upp något på den svarta plast delen av dörren och lyft fram att släppa. Detta gör att du kan öppna den bakre dörren helt.
  4.
  Lokalisera de två Phillips skruvarna på båda sidor av den bakre luckan och lossa dem med din skruvmejsel. Skruvarna är säkrade i den bakre luckan och kommer inte komma ut. Lyft den bakre dörren på glänt och dra hela bakstycket (uppåtvänt bin) uppåt och mot dig att frigöra den från skrivaren.
  5.
  Lokalisera de två Phillips skruvar som förankrar fixeringsenheten på plats. De ligger längst till höger och längst till vänster ändarna av fixeringsenheten. Ta bort de två skruvarna med skruvmejsel. Ta tag i fixeringsenheten och dra ut den ur skrivarens baksida.
  6.
  Installera den nya fixeringsenheten i fixeringsenheten hålrum och fäst den med de två Phillips huvud.
  7.
  Rikta upp på baksidan (framsidan upp bin) med toppen av den bakre änden av skrivaren. Tryck bakstycket mot baksidan av skrivaren och trycka fast luckan på plats. Installera de två Phillips huvud. Öppna den bakre luckan och flytta fixeringsenheten nationella vägledande. Skjut rätt tillbaka locket på plats.
  8.
  Anslut nätsladden till skrivaren.


Previous:nothing Next:felsökning av en frusen pekplatta för Verizon Wireless

Relaterade artiklar


 • hur man tar laserdiod av en DVD-brännare
 • hur du formaterar programvara för en USB-enhet
 • hur man använder en HP Pavilion tx1000 webkamera
 • vad är en bit i datateknik?
 • hur du ansluter en bärbar dator till en skrivare utan dess programvara
 • värmeeffekter och luftfuktighet på persondatorer
 • hur kopiera system filer till en CD i Vista
 • hur man kan jämföra datorer med hastigheter
 • hur man bygger en dator i7 terabyte
 • Mac: tecken på en dålig logikkortet