Dator > hur man byter en fixeringsenhet på en HP LaserJet 2300

 • hur man byter en fixeringsenhet på en HP LaserJet 2300


 • HP LaserJet 2300 fixeringsenheten är en viktig del av skrivaren. Det värmer toner och smälter ner den till sidan. Om fixeringsenheten inte fungerar, kan toner flagna av dina dokument. En defekt fixeringsenheten kan även orsaka andra problem med utskriftskvaliteten. Om du har dåliga utskrifter och du redan har provat byta tonerkassetten utan framgång, kanske du vill överväga att ersätta fixeringsenheten

  Du behöver:.
  Ersätter fixeringsenheten
  . Phillips-skruvmejsel.
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Kontrollera att skrivaren är avstängd. Låt det sitta i 15 minuter så att fixeringsenheten kan svalna. Fixeringsenheten blir mycket varm och kan orsaka svåra brännskador om du inte är försiktig. Ta bort pappersfacket och lägg den åt sidan.
  2.
  Ta bort I /O-omslaget och DIMM locket. Stäng av skrivaren runt så att du kan se baksidan av enheten. Tryck de två spärrarna på I /O-luckan och dra ut den och stänga av DIMM locket. Öppna dörren toner tillgång att exponera den högra fliken på bakstycket. Tryck på fliken och skjut DIMM locket mot framsidan av skrivaren. Dra DIMM bort luckan från skrivaren och lägger den åt sidan.
  3.
  Öppna den bakre luckan. För att helt öppna den bakre luckan, måste du koppla ur de två stiften på varje sida. Släpp stift, och öppna luckan på baksidan. Lokalisera de två Phillips-skruvarna som håller den bakre luckan på plats. Använd din skruvmejsel för att ta bort båda skruvarna. Ta av bakstycket genom att trycka på flikarna på vardera sidan av magasin 2 hålighet. Bänd flikarna försiktigt med din skruvmejsel samtidigt som du drar den bakre luckan tillbaka och ner. Ställ den bakre luckan åt sidan.
  4.
  Ta bort de två Phillips-skruvarna från fixeringsenheten locket. Leta upp fliken på varje sida av fixeringsenheten locket. Tryck på flikarna och samtidigt dra fixeringsenheten bort luckan från skrivaren. Ställ fixeringsenheten locket åt sidan.
  5.
  Identifiera tre elektriska anslutningar som ansluter fixeringsenheten till motorn ombord. Koppla bort tre kontakter från styrelsen. De största connecter har en flik som behöver tryckas för att släppa det. Använd din platt blad föraren att släppa.
  6.
  Lokalisera de två skruvarna som håller fixeringsenheten till skrivaren ramen. Skruvarna ankare i botten metallplattan i fixeringsenheten. Använd din Phillips-huvudet föraren att ta bort skruvarna.
  7.
  Ta fixeringsenheten och dra ut den ur skrivarens baksida.
  8.

  Installera den nya fixeringsenheten i skrivaren och fäst den med de två Phillips-huvud. Fäst tre kontakterna från den fixeringsenheten i motorn styrelsen.
  9.
  Tillbaka den bakre luckan. Plats överst på den bakre luckan på plats först, skjut sedan luckan på plats så att den nedre flikar in i hålen i skrivaren ramen. Fäst bakstycket med två skruvar. Stäng den bakre luckan. Sätt tillbaka locket DIMM och I /O-locket.


Previous:nothing Next:hur man bygger ett hem multimediadator med DVR funktioner

Relaterade artiklar


 • hur du lägger till fansen till en PC
 • Felsökning Linksys wrt110
 • hur man installerar en 2 gig RAM i en Compaq Presario
 • hur man berättar vad trådlöst kort i din bärbara dator
 • hur du gör din laptop batteri pågå ännu längre
 • Felsökning starta en dator från CD-ROM
 • Hur kan jag titta på filmer från en mt trådlösa bärbara dator till min TV?
 • felsökning av en dim laptop skärm
 • Felsökning av problem med en Dell Latitude modem
 • hur man läser format från en flash-enhet