Dator > flash-enhet typer

  • flash-enhet typer


  • En flash-enhet är liten lagringsenhet som används för att lagra datafiler och möjliggör transport av dessa filer från dator till dator, vanligen genom att ansluta den till en USB-port. De finns i olika storlekar och former, och deras lagringskapacitet och möjliga användningsområden kan skilja sig åt.

    Grundläggande Flash Drives

    De grundläggande flash-enheter är standard form av flash-enhet, differentierade främst på grund av lagring kapacitet. Även kallad "tumme lagring" för små enheterna, flash-enheter för grundläggande användning i olika storlekar upp till 8 Gig eller mer. Eftersom den grundläggande funktionen av dessa flash-enheter är liknande, har många olika färger och mönster ingår i den grundläggande flashminnet räckvidd för att ge variation.

    Novelty Flash Drives

    Nyhet flash-enheter utföra samma funktion som vanliga flash-enheter och har varierande mängder flashminne. Skillnaden ligger i den form de tar. En populär nyhet minne i Japan är det Sushi Drive --- en flash-enhet i form av en bit sushi. Enligt Computer World, några av de främmande sorter innehålla en barbiedocka som kräver huvudet som skall vidtas utanför för att infoga enheten i USB-porten, Swarovski kristaller inbäddade enheter, avsedda att bäras som ett halsband, och ansikten smiley eller djurfigurer .

    Säkerhet Flash Drives

    säkerhetsåtgärder i flash-enheter kan ta sig olika former. Enligt Konsument Sök dessa åtgärder kan omfatta fingeravtryck avläsningar, lås kombination och även programvaror för att kryptera känslig information. Vissa flash-enheter har även möjlighet att använda Internet-baserad spårning system för att möjliggöra för fjärr radering om USB någonsin skulle bli stulna. Dessa typer av flash-enheter hamnar i dyrare kategorin kommer med längre garantier och har skrymmande fysiska egenskaper.

    U3

    U3-aktiverade flash-enheter låter användare köra program från flash-enheter utan att installera dem på dator. Detta gör att användare som regelbundet byta datorer (studenter och resenärer, till exempel) att bära sina mest använda program på en U3-minne och behöver aldrig installera den i någon av datorerna som de använder. Begränsningen av U3 flash-enheter är att programvaran och program som körs från den behöva ha särskilda optimering att arbeta med U3-teknik, vilket innebär inte varje program kommer att vara funktionell.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man läser ett SD-minneskort på en Dell D630





Relaterade artiklar


  • hur man installerar en Lexmark X85 utan en installations-CD
  • Lägga till en skrivare genom en IP-adress
  • hur du uppdaterar en Sigmatel ljuddrivrutin på en Dell laptop 9752
  • hur man ladda ner och köpa apps för en IPAD
  • hur man gör EyeToy kameran av PS2 arbetet på en dator
  • DIY: konvertera din IDE CD-ROM-enhet till USB
  • nackdelarna med bläckstråleskrivare
  • hur man fixar en trasig Enter på en bärbar dator
  • vad är AMD Turion 64 mobil teknik?
  • hur man spelar högtalarna via ett hörlursuttag på en bärbar dator