Dator > Definitionen av kvantberäkning

 • Definitionen av kvantberäkning


 • Quantum computing är ett fält av datavetenskap som fokuserar på att skapa avancerade datorer med hjälp av kvantmekanikens principer. Kvantdatorer har potential att behandla stora mängder information. Det är väl lämpad att bearbeta stora mängder data som krävs för kryptografi, söka uppgifter, factoring stort antal snabbt och simuleringen av kvantmekaniska system

  Vad Quantum Computing är

  Quantum computing är en experimentell datavetenskap som använder kvantmekanik för att skapa en ny typ av dator. Kvantdatorer har potential att behandla stora mängder information med hjälp av qubits-som har ett oändligt antal värden-i stället för bitar. Quantum computing området har ännu inte lagt fram en livskraftig kvantdator, som fortfarande är i begreppsbildning skede.

  Hur kvantberäkning fungerar

  Den grundläggande funktion i den moderna datorn inte har förändrats sedan dess skapelse. Traditionell datorer fungerar med bitar som har två möjliga värden för att manipulera data. Kvantberäkning använder qubits som har tre grundläggande värderingar med en koefficient som anger sannolikheten för varje värde. Detta möjliggör samtidig manipulering av stora mängder information.

  Historia

  kvantberäkning går tillbaka till 1970-talet när fysiker och dataloger började utforska de grundläggande begränsningarna i beräkning med traditionella maskiner. Richard P. Feynman vid California Institute of Technology försökt lista ut hur dessa begränsningar kan utvidgas genom kvantmekanik 1982. Hans ansträngningar fram en abstrakt modell som visar ett stort systemet som bildade beräkningar. Fram till 1994 kvantberäkning förblev ett abstrakt system när Peter Shor publicerat ett dokument som visar kvant beräkningar konstruerade för en kvantdator.

  Program

  kvantberäkning har potential att påverka alla aspekter av informationsteknologi. Det har en betydande potential inom området kryptografi, där den potentiella förmåga kvantdatorer till bearbeta stora mängder data kan radikalt ändra hur området fungerar. Har dock kvantberäkning potential att revolutionera alla fält som kräver stora mängder data bearbetning. Områden, alltifrån astronomi och matematik till fysik och kemi gynnas av framsteg i kvantdatorer.

  Grundläggande frågor

  Den slutliga fysiska specifikationer för kvantdator är fortfarande en källa debatt. Medan det abstrakta begreppet en kvantdator är väl beskriven har forskare inte att kunna bygga en som är tillräckligt effektiv för att konkurrera datorkraft som en traditionell dator. Detta är resultatet av en fråga som kallas discoherence som innebär förlust av data i Quantum system som är för stora eller komplexa på grund av interaktion med den omgivande miljön.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man sätter på nätet filer till ett Memory Stick

Relaterade artiklar


 • ta bort bläck från dataskärmen
 • Definitionen av disk array
 • hur du uppdaterar galen hund multimedia på dvd brännare hårdvara
 • hur du tar bort Mac G5 skruvar fall hex
 • Dell Inspiron lcd instruktioner bakgrundsbelysning installation
 • hur fabrik återställa en Dell-dator
 • hur man installerar ett Broadcom 2045 Bluetooth 2.0 USB-enhet
 • hur du lägger upp dvd filmer till datorer & PSP
 • hur man bygger manliga sladdar datorkraft
 • hur man byter en enhet i ett 5430us Compaq Presario