Dator > hur du kopierar fotografier på en CD med en mac

 • hur du kopierar fotografier på en CD med en mac


 • Kopiera fotografier från din Macintosh till en CD kan du överföra dem från en dator till en annan. Med hjälp av iPhoto kan du bränna bilder till en CD och sedan överföra dem från skivan till en annan Mac. Men enligt Edward C. Baig, författare till "Mac for Dummies", om du vill överföra dina bilder till en Windows-baserad dator måste du bränna dem via Finder ansökan

  Du behöver:
  iPhoto 6 eller senare.
  Mac OS X 10.
  5 eller senare.
  Tom CD-RW.

  Kopiera med iPhoto


  1.
  Klicka på "Go" på menyn längst upp på skrivbordet, och klicka på "Program" på rullgardinsmenyn.
  2.
  Dubbelklicka klicka på iPhoto ikonen för att köra programmet. Enligt biblioteket avsnittet i iPhoto sidofältet, klicka på "Events" fliken för att hitta bilderna genom särskilda kategorier eller klicka på "Bilder"-fliken för att se alla dina bilder. Klicka på en enskild bild för att markera det, eller håll nere "Shift" tangenten på ditt tangentbord medan du klickar flera bilder för att markera dem alla.
  3.
  Sätt i CD-RW i din Mac skivenheten och klicka på "Dela" längst upp i iPhoto-menyn. Klicka på "Burn" på den nedrullningsbara menyn för att börja bränna bilderna till CD. Skivan kommer automatiskt mata från skivenheten när bränningen är klar.

  Kopiera med Finder


  1.
  Öppna iPhoto. Hålla ner "Shift"-tangenten på ditt tangentbord, klicka på bilder som du vill bränna, och släpp "Shift"-tangenten. Klicka på "Fil" överst i iPhoto-menyn.
  2.
  Klicka på "Export" på den nedrullningsbara menyn och klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Kind. "Klicka" JPEG "som filtyp och klicka på rullgardinsmenyn bredvid" JPEG-kvalitet. "Som standard är den JPEG-kvalitet på" medium ", som som bevarar kvaliteten på bilden.

  3.
  Klicka på knappen "Exportera" i det nedre högra hörnet av Exportera bilder fönstret och klicka på "Desktop"-fliken eller "Dokument"-fliken i sidofältet i pop-up fönster att välja destination för fotografierna. Klicka på "OK" för att exportera.
  4.
  Tryck och släpp "kommando" och "Q" på tangentbordet samtidigt för att lagra ur iPhoto . Klicka på Finder-symbolen på skärmen's Dock för att öppna ett nytt fönster.
  5.
  Klicka på fliken som innehåller de exporterade bilderna i Finders sidofält. Klicka på en enskild bild för att markera det, eller håll nere "Shift"-tangenten och klicka på flera bilder för att markera fler än ett foto. Släpp "Shift"-tangenten, och sätt i CD-RW i datorns skivenhet.
  6.
  Håll ner "Control" på tangentbordet, och klicka på de exporterade bilderna. Släpp "Control"-tangenten och klicka på "Bränn objekt till skiva" på snabbmenyn för att påbörja bränningen. Snabbmenyn visas nästa musens markören på skärmen. Skivan kommer automatiskt att mata ut när processen är klar.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man skriver ut etiketter med en Epson-skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man fyller Bläckpatroner till LEXMARK X3350 skrivare
 • hur man installerar ljus i en dator torn
 • Hur du tar isär en G35 laptop
 • hur man gör en mapp öppet på en Mac när en CD-skiva
 • felsökning en HP Photosmart 3210 skrivaren
 • hur man fäster en HD-strömkabeln till ett moderkort
 • hur du tar bort kortet för HP Compaq n6000 hårddisk
 • HP DV1000 laptop felsökning
 • användningsområden för projektorer
 • Definitionen av UDF