Dator > hur man skriver ut etiketter med en Epson-skrivare

 • hur man skriver ut etiketter med en Epson-skrivare


 • Det är lätt att skriva ut Compact Disc (CD) /Digital Versatile Disc (DVD) etiketter på en Epson-skrivare med hjälp av Epson PrintCD programvara. Epson ger denna programvara rätt tillsammans med skrivaren när du köper det. Använd endast en CD /DVD för detta ändamål

  Du behöver:. .
  CD /DVD


  1
  Klicka på "Start", peka på "Alla program", klicka på "Epson" och klicka sedan på "Epson PrintCD. "
  2.
  Klicka på "Inner /Ytterdiameter storlek"-ikonen på verktygsfältet i Epson PrintCD fönstret som öppnas. Om du inte vet vilken ikon i verktygsfältet är för Inner /Ytterdiameter storlek, punkt och håll muspekaren på verktygsfältsikoner en efter en för att se verktygstips visar namnet på ikonen.
  3.
  Välj diametern på CD /DVD etikett som du vill skriva ut genom att välja lämplig alternativknapp på inre /yttre diameter dialogrutan som öppnas (t. ex. 12cm CD /DVD) och sedan klicka ldquo . OK "
  4
  Klicka på. " Bakgrund "ikonen i verktygsfältet för att välja en bakgrund för CD /DVD etikett.
  5.
  Klicka på "Set Färg" knappen på Bakgrund i dialogrutan Alternativ som öppnas för att välja en enda färg som bakgrundsfärg för CD /DVD etikett, välja färg av ditt val genom att klicka på knappen Färg och klicka sedan på "OK".
  6.
  Klicka på "Gradering" knappen på Bakgrund i dialogrutan Alternativ om du vill ha en annan skuggan av en viss färg, klicka på "Starta färg"-knappen och välj sedan valfri färg. Klicka på "End Color"-knappen och sedan välja färg på ditt val. Klicka sedan på "OK".
  7.
  Välj "Bild" knappen på Bakgrund i dialogrutan Alternativ att välja en bild som bakgrund för CD /DVD etikett. Klicka på "Välj bild"-knappen, välj en bild på Välj bild i dialogrutan som öppnas och klicka sedan på "OK". För att välja till en bild som lagras på din dator, klicka på "File" fliken på Välj Bild i dialogrutan "Bläddra", väljer bilden och klicka på "OK. "Klicka på" Bildjustering "-knappen, klicka på fliken" Mall "på Bildjustering dialogrutan som öppnas klickar du och drar den bild du valt via CD form enligt (del av bilden längst upp på CD form kommer att skrivas ut) och klicka på "OK" två gånger.
  8.
  Klicka på "Text"-ikonen i verktygsfältet för att lägga till text i cd-etiketten. Klicka på "Text" fliken på Textinställningar dialogrutan som öppnas och skriv den text du vill ha på cd-etiketten i rutan Text. Klicka på "Text Settings"-fliken och välj sedan teckensnitt och storlek som du väljer för texten. På samma sätt, klicka på "Text Color"-fliken och sedan välja en färg för texten. Klicka på "OK" när du är klar att göra ändringar i texten.
  9.
  In en CD /DVD som du vill skriva ut etiketten på CD /DVD-utskrift kortplats i din Epson-skrivare.
  10.
  Klicka på "Skriv ut" ikonen i verktygsfältet och klicka sedan på "Skriv ut" på dialogrutan Skriv ut som öppnas.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:Hur man laddar ner musik på min flashdisk

Relaterade artiklar


 • diy Daewoo cn530 hårddisk byte
 • Hur konvertera en vga till en sammansatt video fil
 • hur man byter säkring Antec nätaggregat
 • hur man skriver ut svart text med färgpatronen i en Lexmark z810
 • hur man fixar det frysa på sömn problem på en Compaq laptop f572us
 • Hur kommer du till filer på en icke-arbetande hårddisk
 • Hur man överför 35 mm diabilder till en PC
 • Hur konvertera bilder till digitala bilder
 • hur man använder den valfria portar på min hp pavilion
 • hur man gör ett arbete USB-tangentbord på förstartområde