Dator > hur man installerar en HP Deskjet 932 skrivare

 • hur man installerar en HP Deskjet 932 skrivare


 • HP Deskjet 932c skrivare är en äldre Hewlett-Packard-skrivare som ursprungligen kom med CD för att installera drivrutiner och programvara för att köra skrivaren med en dator. Om du har förlorat CD eller om du har uppgraderat din dators operativsystem, måste du manuellt installera drivrutiner och programvara på datorn för att använda skrivaren och datorn tillsammans

  Du behöver:.
  USB-kabel eller parallellkabel.

  Windows XP och tidigare operativsystem, Mac OSX, Mac OS 9 och Mac OS 8


  1.
  Koppla bort skrivaren från datorn och från vägguttaget. Du uppmanas av programvaran och drivrutinen ladda ner på när man ska ansluta USB-eller parallell-kabeln i datorn och koppla in strömsladden.
  2.
  Välj "Programvara och drivrutiner "från HP Deskjet 932c skrivare Internetadress som anges i Referens avsnitt. På nästa sida väljer du datorns operativsystem från rullgardinsmenyn. Drivrutiner för Windows XP och tidigare operativsystem, Mac OSX, Mac OS 9 och Mac OS 8 operativsystem är tillgänglig för nedladdning. Efter att du valt operativsystem, klicka på "Nästa".
  3.
  Under "Drivers", klicka på plustecknet för att öppna tillgängliga nedladdningar. Välj nedladdning behövs genom att klicka på "Download"-knappen. Nedladdning öppnas och du ombeds att "Spara fil". Om du använder Firefox, klicka på "Spara fil" "och den tillfälliga ladda ner filen öppnas och nedladdningen börjar. Om du använder Internet Explorer, klicka på" Spara fil "och välj ditt skrivbord för att spara filen så det är lätt tillgänglig efter nedladdningen är klar.
  4.
  Klicka på filen som laddades ned för att öppna och installera skrivardrivrutiner och programvara. Följ instruktionerna och låta installationen att fortsätta. Efter drivrutiner och programvara är installerade, kommer du bli tillsagd att ansluta USB-eller parallell-kabeln till datorn. Sedan ansluter du skrivaren till ett eluttag. Slå på skrivaren. Klicka på "Finish. " Installationen kommer att avsluta och skriva ut en testsida.

  USB-kabel med Windows Vista och Windows 7


  1.
  Slå på datorn.
  2.
  Anslut USB-kabeln från skrivaren till datorn. Windows Vista kommer att upptäcka nya enheter. Efter uppdateringar av operativsystemet med drivrutiner i operativsystemet, kommer ett fönster upp som talar om enheten är klar att använda.
  3.
  Klicka på popup-att stänga den. Skrivaren är redo att arbeta med datorn.

  Parallellkabel med Windows Vista


  1.
  Stäng av datorn.
  2.

  Anslut parallell kabeln till skrivaren och datorn. Slå på datorn, ett fönster poppar upp och sade: "Ny maskinvara har hittats. "Klicka på" Hitta och installera drivrutin ".
  3.
  Följ anvisningarna som Windows Vista installerar drivrutiner för HP 932c skrivare.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man lösenordsskydda en extern USB-hårddisk

Relaterade artiklar


 • hur man ändrar sata till usb
 • hur man installerar en Belkin Notebook-kortet i Windows XP
 • hur du tar bort skruvarna ur en IBM PC
 • hur man rengör ett grafikkort fläkt
 • hur man upptäcker grafikkort
 • hur du synkroniserar mac laptop till Mac-skrivbordet
 • hur du installerar minne för en Toshiba Satellite L35-s2316
 • hur du återställer Toshiba Satellite A135 laptop
 • hur man hittar ut RAM typ installerats i en dator
 • hur du installerar minne i en bärbar dator