Dator > instruktioner för en bagge uppgradering på iMac

 • instruktioner för en bagge uppgradering på iMac


 • Apples iMac är en allt-i-ett-dator, vilket innebär alla komponenter är placerade inom bildskärmen hölje, vilket gör att datorn elegant, platt och kompakt. Om du äger en av dessa maskiner, kanske du har bestämt dig kan det vara dags att uppgradera RAM. Lyckligtvis var Apple uppmärksamma på nybörjare och gjort det mycket lätt att uppgradera en iMac minne. När du har köpt rätt typ av minne, få den till din dator kommer att kräva några tekniska kunskaper eller före RAM uppgradering erfarenhet

  Du behöver:
  RAM-kompatibla med iMac-modellen.
  Phillips skruvmejsel.
  Mjuk handduk.

  Förberedelser


  1.
  Slå på datorn och vänta medan operativsystemet läses in. Klicka på Apple-ikonen i det övre vänstra hörnet av skärmen och välj "Om den här datorn" från rullgardinsmenyn.
  2.
  Titta under "Memory"-fältet och se vilken typ av RAM-minne är installerat på datorn. Skriv information nedåt. Alternativt, se på Avsnitt minne uppgradering av den manual som följde med iMac. Om du fortfarande osäker, har Apples hemsida en lista på iMac minne specifikationer av datormodell.
  3.
  köper rätt minnestyp. Detta finns i den information som du tidigare skrev ner, finns online eller i iMac: s manual. Du kan köpa minne i fackhandeln, det officiella Apple Store eller online. Online kan vara det mest bekväma och har det bästa urvalet.

  Installation


  1.
  Stäng av datorn och lägg den med framsidan nedåt på en handduk för att förhindra skärmen från repor. Koppla bort alla kablar som går in i datorn.
  2.
  Rikta in iMac med botten av maskinen mot dig och leta reda på luckan för minnet, som sitter på undersidan av datorn. Skruva loss dörren med en Phillips skruvmejsel och ställ den åt sidan.
  3.
  Vik ut flikarna i minnesplatsen, och om att ersätta den befintliga minnet (det finns två platser, den nedersta kan vara tom redan), dra flikar för att ta bort det aktuella minnet. Om du bara lägger till en RAM-modul, dra inte flikarna. Under 2006 iMac, istället för flikar som du kommer att dra två spakar undan i minnet facket. Likaså drar dem längre för att mata den nuvarande minne om du ersätter det som redan finns.
  4.
  Sätt det nya minnet i botten av de två facken. Tryck RAM uppåt och inåt försiktigt tills du hör att den snäpper på plats. Om du ersätter det ursprungliga minnet också, in en Memory Stick identisk med de andra nya i den övre kortplatsen.
  5.
  Skruva fast luckan för minnet tillbaka på din iMac, Återanslut kablarna och stå datorn upprätt för att slutföra processen.

  tips och varningar


 • du använder fel typ av RAM kan göra datorn instabil eller oanvändbar. Använd alltid det angivna RAM typ för just din iMac-modellen.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur du tar bort en HP 9600 anteckningsbok pavilion hårddisk

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter högtalarna till ett ljudkort
 • utveckling historia av en mikroprocessor
 • hur man återställer en barnvagn på en mini mac
 • hur man installerar en trådlös optisk mus
 • hur man kan återställa data från ett SD-kort
 • hur man kan återställa data från ett SD-minneskort
 • hur du återvinner laserkassetter för pengarna
 • hur du ansluter en HP LaserJet 4200 till en Mac G4
 • hur man ansluter en PS2 tangentbord till USB
 • hur till återvinna foton från ett CF-kort