Dator > ytterligare RAM-minne att göra en dator snabbare

 • ytterligare RAM-minne att göra en dator snabbare


 • Trög hastighet och dåliga resultat är en av de mest frustrerande saker att ta itu med när du äger en dator, men det är något du kan göra åt det. RAM, även känd som Random Access Memory, är en uppgraderingsbar chip inuti datorn som faktiskt kommer att bidra till att påskynda prestanda så länge du har korrekt för att matcha mängden RAM. Antalet program du kör och vad du gör med din dator kommer att avgöra hur mycket RAM du behöver, men 2 GB är ungefär genomsnittet.

  Du behöver:
  Skruvmejsel
  . Elektrostatisk urladdning (ESD) handlovsrem.
  Komprimerad kan av luft.


  1.
  Koppla loss kabeln från datorn. Ta bort datorns hölje glidande panel genom att ta ut de två skruvarna som håller det på ramen på baksidan av tornet.
  2.
  Bifoga ditt elektrostatisk urladdning remmen handleden till chassi dator. Vanligtvis läppen där du tog bort skruvarna för bilden panelen är tillräcklig för att marken dig.
  3.
  Koppla ur nätanslutningen från moderkortet, som vanligtvis hindrar möjligheten att ta bort den RAM i redan där. Ta bort alla andra kablar som tycks komma i vägen också. Var noga med att skriva ner när de går för när du ihop datorn.
  4.
  Tryck ner den vita clips på varje sida av pinnen RAM-minne, som kommer att rocka RAM chip upp ur den svarta kontakten. Kontrollera att du har båda sidorna drivit hela vägen ner eller RAM-minne kommer inte dra ut och kan möjligen skada kontakterna, vilket gör det möjligt att installera nya RAM.
  5.
  Spray ner RAM-kortplatsen med tryckluft för att rensa ut allt damm eller skräp i springan så den nya RAM som går i inte kommer att ha problem med att ta kontakt.
  6.
  försiktigt in det nya RAM-i facket. Observera att varje stick RAM har en särskild plats i mitten eller bara kompenseras i mitten av klubban som måste matcha upp ordentligt innan du sätter den i. Se till att du sätter in första pinnen i plats 0, som är markerat på moderkortet bredvid kortplatsen.
  7.
  Tryck ner minnet av RAM med lite tryck så att den vita klipp faktiskt kommer klippa upp och klämma sig in i utrymmen på den sida av pinne för att hålla den på plats. Gör en syn kontrollera att du inte kan se någon av de guldkontakterna mot RAM-slot, vilket är en god indikation på RAM sitter ordentligt.
  8.
  Sätt dina kablar igen och sätt ihop bilden dörren och sätta på datorn. BIOS att upptäcka den nya mängden RAM-minne. Tryck F1 för att bekräfta ändringarna och starta om datorn.

  Tips och varningar


 • Se alltid till om du installerar flera pinnar av RAM för att börja med kortplats 0 och sedan gå till slot 1 därifrån och 3 och 4 om det behövs.
 • Var noga med att hålla din nya RAM i elektrostatiska påsen den kommer i tills du är redo att installera den. Detta bidrar till att minska risken för skador till följd av statisk elektricitet.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man skriver spanska i Windows Vista

Relaterade artiklar


 • hur till vända trådlöst på en Toshiba A45
 • hur du aktiverar på dubbelsidighet LaserJet 8000
 • ytterligare RAM-minne att göra en dator snabbare
 • hur du överför musik från en dator till en bärbar dator
 • hur man tar betalt en Dell laptop
 • hur dual boot XP & Vista när XP installeras först
 • hur man fyller Epson cx4800 bläckpatroner
 • hur du ansluter berget mikrofon bandet usb
 • hur reparera laptop repor
 • refill instruktioner för Lexmark 23 & 24 kassetter