Dator > Felsökning av en laserjet 1500L

 • Felsökning av en laserjet 1500L


 • Små laserskrivare exempel HP 1500L är populära affärsmodeller, och är allmänt tillgänglig för dessa modeller gör dem bra val för hemmabruk också. Men oavsett hur du använder din 1500L, är det en bra idé att lära sig vissa grundläggande felsökning färdigheter. Få professionell service på en av dessa skrivare kan vara väldigt dyra. I själva verket kan kostnaden för professionell service lätt att överskrida värdet av skrivaren. Att veta hur man hittar och löser vanliga problem kan du spara mycket tid och pengar.

  Du behöver:
  Små vakuum
  . Mjuk trasa.
  Skrivare rengöring ark.

  Problem med utskriftskvalitet


  1.
  Stäng av skrivaren och öppna dörren tonerkassetten. Lyft försiktigt ut tonerkassetten ur och lägg den åt sidan.
  2.
  Dammsug hela insidan av skrivaren. Använd en liten dammsugare, såsom typ som används för hantering datorer. Detta gör att du kan komma in alla små sprickor och sprickor inuti skrivaren. Med tiden kan toner rester och pappersdamm bygga upp inuti skrivaren, och detta har en negativ inverkan på utskriftskvaliteten.
  3.
  Använd en mjuk trasa för att gå över till skrivaren när du har grundligt dammsugas interiören. Fortsätt rengör skrivaren med trasan tills den inte plocka upp mer smuts.
  4.
  Ström på skrivaren, och sedan sätta en skrivare rengöringsark i skrivaren och köra igenom det. Dessa specialiserade ark har en något klibbig konsistens, som gör det möjligt för dem att plocka upp smuts och rester som missade under dammsugning och rengöring.

  Pappersmatning Problem


  1.
  Open tonerkassetten och ta bort tonerkassetten. Leta efter några papper som fastnat under toner. Undersök insidan av skrivaren för skadad på papperslappar. Ibland kan en bit papper kommer att slita på sin väg genom skrivaren, och resterande papper fragmentet kommer att orsaka efterföljande sidor sylt.
  2.
  Dra ut varje pappersmagasin och ta bort alla av papperet. Kontrollera att pappersledarna för att se till att de korrigeras för den pappersstorlek du använder (dvs vanliga papper eller juridiska).
  3.
  Lufta papperet ordentligt och ta bort eventuella trasiga eller skadade bitar. Papper har en tendens att behålla fukt och hålla ihop, och HP-skrivare, inklusive 1500L, är mycket känsliga för detta problem.
  4.
  Byt papper i magasinen, fylla varje fack bara cirka tre fjärdedelar full. Överfyllning facket på 1500L orsakar ofta skrivaren att mata mer än ett ark åt gången, vilket resulterar i sylt.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man bränner H 264 på en DVD

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort ett batteri från MacBook a1181
 • hur man kopierar musik till en flash-enhet på en Mac
 • hur du tar bort min Dell Inspiron 6000 inverter
 • hur fylla på Canon PGI-5BK
 • extern USB-hårddisk prestanda
 • Hur du kopierar bilder från dokument till DVD-enheter
 • hur du ansluter hi-fi-högtalarna till en PC
 • Min HP Pavilion dv2000 laptop kommer inte att spela CD eller DVD
 • kan inte läsa en HD minneskort på en HP-system
 • hur man kan spara e-postmeddelanden till en flash-enhet