Dator > Hur du kopierar bilder från dokument till DVD-enheter

 • Hur du kopierar bilder från dokument till DVD-enheter


 • Ett dokument på en dator är en digital fil som innehåller text. Dessa filer innehåller filer ordbehandling, anteckningsblock filer, kalkylblad, PDF-filer och andra. Dokument programvara varierar i komplexitet, och några ha förmåga att ta bilder i själva dokumentet. Några olika sätt finns tillgängliga för att extrahera dessa bilder från dokument, inklusive de klipp och klistra eller print screen-funktionen. Kopiera dessa bilder, en gång ut, till en DVD-enhet kommer att göra dem tillgängliga för säkerhetskopiering på en dvd för förvaring.

  Du behöver:
  dator med DVD-enhet

  Kopiera bilder från MS Word


  1
  Öppna Microsoft Word-fil av. . dubbelklicka på filnamnet i din dators hårddisk. Detta steg kräver att du vet var din fil. Du kan alltid söka efter det genom att klicka "Start" och sedan "Sök" från skrivbordet.
  2.
  Bläddra nedåt i dokumentet tills du hittar den bild du vill kopiera. Klicka på bilden och dra den till skrivbordet. Datorn kommer att öppna ett fönster för att fråga om du vill spara en kopia av fotot. Klicka på "Ja".
  3.
  Skriv ett nytt filnamn för bilden under "File Name" i fönstret som visas. Välj även den plats för den nya bilden från rullgardinsmenyn längst upp i fönstret. Klicka på ", OK" Din bild kommer nu att sparas som en separat fil där du har lagrat den.

  Skapa bildfilerna från en Adobe PDF


  1.
  Open Adobe PDF eller någon annan fil som du inte kan ändra placeringen av fotot. Dessa filer anses vara inbäddade. Till skillnad från en MS Word-fil, behöver du inte förmågan att ta bort, ändra placeringen av dem eller ändra dem på något sätt.
  2.
  Scrolla ner till den bild du vill kopiera. Centrera den i programfönstret. Hit "Print Screen" på tangentbordet en gång. Det ligger till höger om F12-knappen och till vänster om Scroll Lock-knappen i det övre högra hörnet på tangentbordet.
  3.
  Öppna Windows Paint eller Adobe Photoshop. Klicka på markören väl inne i tomma arbetsområdet. Hit the "Ctrl" och V samtidigt på tangenterna. Dessa tangenter är kortkommandon för "klistra in" funktion. Denna åtgärd kommer att möjliggöra en skärmbild av din dator som ska klistras in i bilden arbetsområdet.
  4.
  Crop kring skärmbilden att redigera ut onödig bakgrunden del av bilden tills du är bara kvar med önskad originalbilden. Välj "File" sedan "Spara som" i verktygsfältet. Spara bilden på din hårddisk med ett unikt filnamn och plats.

  Kopiera bildfiler till DVD


  1.
  Sätt in en tom DVD-skiva i DVD-R enhet, vilket gör att du kan bränna en kopia av dina bilder till en DVD. Vänta på att åtgärden fönstret ska visas, vilket ger dig en lista med alternativ på hur du kan vidta ytterligare åtgärder.
  2.
  Välj alternativet "bränna filer till DVD. " Din DVD-brännarprogram öppnas automatiskt. Om din dator inte är utrustade med DVD-bränning, måste du ladda ner en. Många fria program är tillgängliga på nätet som kan laddas ner direkt.
  3.
  Dra filer som ska brännas till DVD i din lista bränna på DVD-bränning. När du är klar klickar du på "Bränn".
  4.
  Titta förloppsindikatorn att kontrollera när DVD är klar bränner. Ditt program kommer att varna dig jobbet har avslutats. Du kommer att ha möjlighet att göra fler DVD-skivor med samma fil listan eller välja "Klar".
  5.
  Mata ut DVD från DVD-läsaren när du är klar. Skriv namnet på din DVD eller namnen på de enskilda filer på DVD topp med en svart penna.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man fixar en HP-skrivare problem pappersmatning

Relaterade artiklar


 • Hur du använder kompatibel tonerkassetter
 • hur man återställer en barnvagn på en mini mac
 • hur man startar upp att BIOS på ett ASUS
 • hur man fixar fastnade pixlar på en LCD
 • hur du skannar ett dokument & ladda upp den till din dator
 • Hur man monterar en usb-enhet i Ubuntu
 • vad behöver du för att ansluta PC till TV?
 • hur man installerar en hp6980 trådlös skrivare till min dator
 • hur man installerar en HP 3845 skrivare för en webbplats
 • rätt tangentbordstryckningar position