Dator > iSight-kameran fungerar inte med MacBook Photo Booth

  • iSight-kameran fungerar inte med MacBook Photo Booth


  • Photo Booth är en Apple-program som finns på Apple-datorer som kör Mac OS X operativsystem. Detta program gör att användaren kan ta bilder och lägga in specialeffekter för dem. Programmet använder Macbook inbyggda iSight-kameran som även används av andra program för att spela in video och videochatt. Flera frågor kan förhindra att kameran fungerar korrekt inom Photo Booth

    Du behöver:. .
    Stjärnskruvmejsel


    1
    Klicka på "Apple"-ikonen. i det övre vänstra hörnet av skärmen. Välj "Programvaruuppdateringar" följt av "Sök efter uppdateringar. " Vänta på att datorn ska söka efter uppdateringar. Klicka på "Install" eller "OK" för att bekräfta installationen. Starta om det behövs. Återuppta Photo Booth. Om problemet inte är löst, vidare till Steg 2.
    2.
    Kontrollera att inget annat program använder iSight. Klicka på "Apple"-ikonen i övre vänstra och välj "Tvångsavsluta. " Klicka på någon öppna program som kanske använder kameran och välj "Force Quit" följt av "Ja" eller "på OK. " Exempel på möjliga program som körs i bakgrunden med hjälp av kameran inkluderar iChat och iMovie. Om detta inte löser problemet, gå till steg 3.
    3.
    Utträde ur Photo Booth sedan öppna den igen genom att klicka på Photo Booth-symbolen i Mac OS X lägger till vid längst ned på skärmen. Klicka på "Photo Booth" i den övre menyraden på fotot programmet och välj "Inställningar".
    4.
    Välj menyn alternativet "Camera" eller "Standard Camera" och kontrollera att "inbyggd iSight" är standard. Om det inte är, klicka på "iSight" alternativet. Koppla från alla externt anslutna kameror. Starta Photo Booth om det behövs. Fortsätt till steg 5 Om problemet inte är löst.
    5.
    Klicka på "Finder" ikonen i övre högra hörnet på skärmen, dvs på förstoringsglaset. Skriv in "Verktyg" och välj "Verktyg mapp" under "Program. " Klicka på "USB"-fliken och kontrollera att kameran är aktiverad och upptäcks. Om aktiverad och kameran fortfarande inte fungerar, fortsätt till steg 6.
    6.
    Spara allt arbete och starta om datorn. Håll ner "Power" knappen i 10 sekunder tills du hör en lång ton. Släpp "Power"-knappen. Detta återställer SMC (System Management controller) och bör göra det möjligt för datorn att återidentifiera kameran.

    Tips och varningar


  • Kontrollera att inget blockerar kameralinsen. Objektivet ligger direkt ovanför skärmen i centrum. Observera att Om din MacBook är ansluten till en extern bildskärm, måste Macbook sig vara öppen för att kameran ska vara aktiv.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man installerar xp på en Acer laptop modeller 5315-2153





Relaterade artiklar


  • hur du använder HP LaserJet-skrivare P2015-serien
  • Fördelarna med en skrivmaskin till en bärbar dator
  • hur man bränner filmer på en CD utan en DVD-brännare
  • hur man lösenordsskydda en delad mapp
  • hur man rengör en kanon flerpasscell F60-skrivhuvud
  • hur man byter en cd-enheten i en stationär dator
  • hur man bränner en cd Muzak
  • Inaktivera pekplattan på vista
  • hur du kan visa ledigt diskutrymme
  • hur man skall avgöra tonernivåerna på en HP P2015