Dator > lätt dynamiska menyer för en webbplats

  • lätt dynamiska menyer för en webbplats


  • En hemsida meny , eller sjöfarten bar , spelar en avgörande roll för hur en användare kan utforska en webbplats . En dynamisk meny , i synnerhet, ökar besökarens upplevelse och tillför liv i webbsidor. Det finns flera sätt att skapa en dynamisk meny för en webbplats , och möjligheterna är oändliga när det gäller att integrera färger och teckensnitt

    HTML Editor

    Till att börja skapa dynamiska menyer för webbplatser , bör du ha grundläggande kunskaper i Hyper Text Markup Language (HTML ) , Cascading Style Sheets ( CSS ) och JavaScript . Du kan enkelt utforma och redigera dynamiska menyrader med webbdesign redigeringsprogram som Adobe Dreamweaver eller Coffee Cup . Till att börja använda HTML-kodning för att skapa en horisontell eller vertikal navigering bar . Bifoga en formatmall på din HTML-sida för att ändra färg , typsnitt och design av din meny . Du då kommer att behöva bädda JavaScript kodning för att producera dynamiskt innehåll på din meny . Det finns några bra webbplatser som erbjuder gratis HTML och JavaScript som du kan använda för att producera dynamiska menyer .

    Photoshop

    Om du har viss erfarenhet av Photoshop kan du enkelt anpassa menyknappar . Skapa bara innehållet som du vill lägga till din webbplats och spara den färdiga produkten i JPEG- format . Därefter sätter du i JPEG-bilder till din HTML-redigerare och lägg till JavaScript- kodning till bilder för att skapa den stil du vill producera .

    Photo Gallery programvara

    Fotogalleri programvara även kan användas för att skapa dynamiska menyer . När du skapar ditt menyknappar i Photoshop , skapa ett fotoalbum i menyn . Med de flesta fotogalleri program kan du ändra temat , tidpunkten och hastigheten på din meny och infoga hyperlänkar individ. Denna metod är ett bra sätt att skapa en dynamisk meny om du är nybörjare inom webbutveckling kodning .

    CSS sprites

    CSS sprites kan vara användbara för att uppnå den dynamiska menyn effekt utan behov av JavaScript kodning . Sprites är helt enkelt filer som innehåller flera bilder , men bara en bild visas på en gång. För att skapa en CSS sprite , måste du använda en bakgrundsbild eller färg till varje (eller alla) av knapparna på menyraden . Du kan sedan använda din HTML-redigerare för att få bilderna visas när användare rulla musen över ribban .

    programvara

    Det kommer att gynna dig att investera i några dynamiska programvara . Adobe Fireworks är en stor Flash-gör verktyg för att få dynamiska menyer du vill uppnå .


Previous:hur du gör din egen wap webbplats Next:hur du designa din egen sko webbplatser





Relaterade artiklar


  • hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop
  • hur du gör din egen wap webbplats
  • hur man gör en webbplats via mysql
  • Hur man testar giltigheten eller äkthet av en webbplats
  • hur man köper kvalitet laptop reservdelar från bra webbplatser
  • hur du designa din egen sko webbplatser
  • hur man gör en webbplats med hjälp av en Apple Mac
  • lätt dynamiska menyer för en webbplats
  • hur man fyller en Canon CLI-8
  • hur man skapar en php sida på en webbplats