Dator > felsökning en HP LaserJet 6P

 • felsökning en HP LaserJet 6P


 • HP LaserJet 6P är en professionell kvalitet laserskrivare. Det är oftast används i professionella Office-inställningar på grund av dess nätverkskapacitet. Det är, är HP LaserJet 6P inrättas som en nätverksskrivare och tillåter användare att skriva ut trådlöst. En annan funktion i denna skrivare är dess förmåga att skriva ut högupplösta bilder på relativt kort tid. Även den här skrivaren är en HP: s top tier skrivare, är det fortfarande mottagliga för tekniska problem. Du kan felsöka skrivaren för att försöka lösa några vanliga problem.
  1.
  Kontrollera att nätsladden är ordentligt ansluten till ett vägguttag om skrivaren inte svarar. Se också till att skrivaren är påslagen och Ethernet-kabeln är ordentligt ansluten till nätverksporten på skrivaren.
  2.
  Bort eventuella papperstrassel om du får ett "Papperskvadd "visas på skrivarens LED-display. Leta reda på papper som fastnat. Det första stället du bör titta är pappersmataren facket. Om det finns ett papper där papper matas in i skrivaren, ett stadigt tag i papperet och dra ut den. Om det inte är i inmatningsfacket området, titta i tonerkassetten området. Öppna locket genom att trycka ner den övre spärrknappen. Dra ut tonerkassetten ur och ta försiktigt bort papper som fastnat. Sätt tillbaka tonerkassetten på plats och stäng locket. Försök utskriftsjobbet igen.
  3.
  Kontrollera att meddelandet visas på skrivarens LED-skärmen visar "Klar" om du försökte en utskrift och skrivaren inte svarade. Vänta tills skrivaren för att visa "Klar" innan du försöker skriva ut igen.
  4.
  Avbryt alla utskriftsjobb i skrivarkön om skrivaren inte svarar. Tryck på "Avbryt utskrift"-knappen på framsidan av skrivaren som ser ut som ett uppochnedvänt triangel. Försök utskriftsjobbet igen.
  5.
  Pröva med att ansluta skrivaren till datorn via en kabelanslutning om skrivaren är inte att skriva ut trådlöst. HP LaserJet 6P kan anslutas med en USB-kabel. Pröva dina utskriftsjobb. Om utskriften är framgångsrik, bosatt problemet troligen i den trådlösa anslutningen.
  6.
  Gör en "Power Cycle" på din HP LaserJet. För att göra detta genom att stänga av skrivaren och dra ut kontakten ur vägguttaget. Vänta några minuter och sätt i den igen i. Låt skrivaren att värma upp och prova utskriftsjobbet igen.
  7.
  Starta om datorn om de föregående stegen har misslyckats. Skriv misslyckande kan bero på ett problem med din dator och inte skrivaren.


Previous:nothing Next:hur man stänger av telefonsvararen på en HP 1050 fax

Relaterade artiklar


 • hur man installerar leverera Corsair makt
 • hur du tar bort en virtuell värd konsol
 • hur du ansluter en SVGA dator till en HDMI-ingång
 • Zip-enhet instruktioner
 • hur man byter en gateway laptop LCD-skärm
 • hur man får hög kvalitet bakgrundsbilder / bakgrund för en mac
 • hur du installerar IEEE 1394-kort
 • hur du tar bort LCD församling displayen från en HP laptop
 • hur du uppgraderar hårddisken på en Dell Mini 9
 • hur till låsa upp en IBM Thinkpad T60 bios