Dator > information på bärbara datorer

 • information på bärbara datorer


 • En bärbar dator är även kallad en bärbar dator. Detta är en bärbar dator som vanligtvis väger mindre än 7 kg. , Och innehåller alla de komponenter i en dator i en liten ram. Skärmen viks ned ovanpå tangentbordet, och alla med behandlingen komponenter finns under tangentbordet

  Använder

  Bärbara datorer används ofta i skolor och företag, särskilt företag som kräver deras anställda att göra en hel del resande. De är användbara för skolan på grund av deras portabilitet, låta eleverna att hålla reda på uppgifter och anteckningar om sina egna personliga dator. Företag använder bärbara datorer för sina mer mobila arbetstagare samt anställda som distansjobba.

  Fördelar

  Den största fördelen med bärbara datorer är deras överförbarhet. De kan gå överallt du kan, och gör att du kan ta din dator på vägen med dig. Det är mycket bekvämare än släpa runt en dator torn, bildskärm, tangentbord och mus. De flesta bärbara datorer har en styrplatta eller styrplattan ingår under tangentbordet så att du inte behöver ta någon kringutrustning tillsammans med dig.

  Nackdelar

  Bärbara datorer inte matchar den makt som stationära datorer kan på en per dollar, bland annat till ersättning laptop är mycket dyrare än motsvarande stationär dator. En annan stor nackdel är Laptop Cooling. Det finns inte tillräckligt med utrymme i det fall att passa så många fans i, kan så många högre makt processorer leda till överhettning. Den mobila versioner av grafikkort också kan släpa efter utvecklingen med motsvarande stationära kort.

  Storlek

  Den genomsnittliga bärbara storlek är mellan 13 och 14 inches, som mäts diagonalt över skärmen. Mindre bärbara datorer, kallade netbooks, börja vid 8 inches och början ut på 11,1 inches. Stora bärbara datorer är vanligtvis stationär dator enheter, och kan funktionen skärmar så stor som 24 inches. Det finns också några bärbara datorer som använder en dubbel skärm system, som offrar rörlighet för prestanda.

  Vikten av en anteckningsbok med ett batteri genomsnitt ca 6 pounds. Den ultralätta modeller och netbooks kan vikt så lite som 2 eller 3 pounds. Spelautomater och ersättare skrivbordet är mycket heftier på 8 till 13 pounds.

  Pris

  Priserna på bärbara datorer varierar stort beroende på typ som du söker. Standard bärbara datorer varierar i Den $ 700 till $ 1000-området, medan skrivbordet ersättare kan kosta upp till $ 4. 000 för fullastade maskiner. Omvänt, netbooks erbjuder en budget-vänliga alternativ som sträcker sig från $ 200 till $ 500.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:Hur du tar isär en LCD

Relaterade artiklar


 • hur man skapar och format en startdiskett
 • dell moderkort verktyg
 • hur du ställer in flera bildskärmar med nvidia
 • hur man installerar dubbla hårddiskar
 • hur man byter en ze4500 CMOS-batteriet
 • det bästa sättet att ansluta en MacBook till en projektor
 • hur man installerar en HP kort notebook video
 • hur du ansluter surroundljud till en bärbar dator
 • hur man byter en Dell D620 trådlöst kort
 • hur du uppgraderar moderkortet på en emachine