Ero punainen ja keltainen luuydinrekisteriRed vs Yellow Bone Marrow

Veri on erittäin tärkeä osa ihmisen elimistöön. Se on erittäin tärkeää ihmisen 'selviytymisen, koska sillä on monia toimintoja. Yksi sen tärkeimmistä tehtävistä on asianmukaisen toiminnan ihmiskehon toimittaa kehon kanssa happea ja ravinteita. Se auttaa myös poistamista kehosta jätteiden tällaisten hiilidioksidina ja maitohappoa.

Se auttaa kehon parantua itse kautta hyytymistä, kehon pH, lämpötilan säätö, kuljetus hormoneja, ja signaalien jos kudosvaurioita. Se on myös immunologisia toimintoja kautta valkosoluja ja vasta-aineita.

Veri tehdään luuytimessä läpi hematopoieesiprosessiin. Luuytimen on joustava kudos, joka löytyy sisältä ontto ja luun. Paitsi sen toiminta tuottajana verisolujen, se on myös tärkeä osa imunestejärjestelmän.

On olemassa kahdenlaisia ​​luuytimen; punainen luuydin ja keltainen luuytimen. Syntyessään mies 's luuytimen on kaikki punaiset. Kun hän ikääntyessä enemmän punaisen luuytimen muunnetaan keltainen. Punainen luuydin löytyy tasainen luut, kuten lonkan luun, rintalastaa, kallo, kylkiluut, ja lapaluiden. Se on tärkein luuytimen kehon, tuottaa kaikki punaiset verisolut, valkoiset verisolut ja verihiutaleet, että laitos käyttää. Se jatkaa toimintaansa, kunnes vanhuuden tarjoaa elimistölle hemoglobiini, joka kuljettaa happea koko Vartalo.Keltainen luuytimen, toisaalta, löytyy onttoon sisätilaan pitkät luut, kuten jalat ja kädet. Se koostuu rasvasolujen, joilla on merkittävä tehtävä elimistössä. Se toimii elin 'luonnon energiaa ja veren varaukseen. Jos elimistö joutuu äärimmäisessä nälässä, keltainen luuytimen antaa sille energiaa se tarvitsee selviytyäkseen. Äärimmäisissä verenhukka, keltainen luuydin voi muuntaa itsensä punainen luuydin.
Muuntaminen kestää yhdestä kahteen tuntiin, ja keho on punainen luuydin ylläpitää itseään. Keltainen luuytimen toimii hätätilanteissa, jotta auttaa kehon hengissä verenhukan.

Yhteenveto:

1. Punainen luuydin on luuydin, joka tuottaa punasoluja, valkosolut ja verihiutaleiden taas keltainen luuydin tuottaa rasvasoluja.
2. Punainen luuydin auttaa kehoa sen arjessa taas keltainen luuytimen auttaa kehon hengissä äärimmäisissä tapauksissa nälän ja veren menetys.
3. Punainen luuydin löytyy tasainen luut, kuten lonkan luun, kallo ja kylkiluut kun keltainen luuydin löytyvät sisältä ontto ja pitkien luiden kuten luut käsivarsien ja jalkojen.