Ero keuhkorakkuloihin ja NephronKeuhkorakkuloihin vs Nephron

Sekä keuhkorakkuloihin ja nephron ovat elintärkeitä toimintoalueet ihmiskehon. Tärkein ero on, että keuhkorakkuloihin ovat tärkeimmät toiminnalliset yksiköt keuhkoihin, kun taas nephron on pääyksikön munuaisen. Keuhkorakkuloihin ovat, että ilman pusseja, joissa hiilidioksidin ja hapen vaihdetaan ja kuljetetaan. Sisällä yksikkö keuhkorakkuloihin, voit löytää kudoksia, jotka luovat hormonit, entsyymit ja muut keuhkojen pinta-aktiivisen aineen. Toisaalta, nephron toimii että yksikkö, joka pitää veden konsentraatio ihmisen veressä, joka säätelee sen tuotanto, verenpaine taso ja happamuus. Lopulta, laite toimii suodattimena ihmisen jätteiden ja virtsasta. Jos keuhkorakkuloihin toimii suodattimena ilma, nephron toimii kuin järjestelmä, joka suodattaa verta, imee ravinteita ja erittää vettä ja jätteitä.

Sen rakenne, keuhkorakkuloihin näkyvät että kaksiportainen yksikkö, joka tulee elastisia kuituja ja kapillaareja että pyöristää sen kori kuvaus. Kapillaarit keuhkorakkuloihin ulottuvat ulospäin päässä keuhkovaltimon ja laskimoon. Nämä oksat toimivat että lähde, joka työntää verta, joka on joko happi täytetty tai happea köyhdytettyä sydämeen tai keuhkoihin. Samaan aikaan nephron näkyy sekä munuaiskeränen ja munuaistiehyiden. Nämä kaksi päärakenteiden auttaa puhdistus ja suodatus verta joka kuljetetaan eri kehon osiin. Munuaiskeränen on ensisijainen osa, joka suodattaa verta ja munuaistiehyiden toimii että järjestelmä, joka absorboida ravinteita kehoon.

Alveoil on yksi tärkeä osatekijä, jota kutsutaan pinta-aktiivisen aineen, joka auttaa sen suodatus ilmaa hengityselimiä. Tämä osa yleensä auttaa vakauttamisessa keuhkorakkuloihin tai ilman pusseja, jotka tekevät siitä vahvemman ja sortumisen estämiseksi. Jos pinta-aktiivinen aine ei ole läsnä, keho ei oikein laajentaa keuhkoihin kun henkilö hengittää sisään. Nephron koostuu kolmesta tärkeimmästä. Nämä osat ovat glomerulus, Bowman? -s Kapseli, ja pitkä munuaistiehyiden. Koska verta pääse munuainen, munuaisvaltioon kuljettaa sen Bowman? -s Kapseli, jossa valittu elin ravintoaineet imeytyvät ja tarpeettomien kuvien siirretään virtsaan.Olemukseltaan, keuhkorakkuloihin ovat, että toiminnallisia rakenteita, jotka auttavat ihmisen kehon hengittää prosessia nephron toimii avustavan järjestelmän sen erittymistä jätteiden kehosta. Molemmat ovat olennainen osa kehon että jos vaurioitua häiritsee sisäinen virta ihmiskehon.

Yhteenveto:

1. keuhkorakkuloihin löytyvät keuhkoista, kun nephron löytyy munuaisiin.
2. keuhkorakkuloihin tukia hengityselimiä kun nephron toimii toiminnallinen yksikkö hormonitoimintaa.
3. keuhkorakkuloihin on yksi hyvin olennainen osa kutsutaan pinta-aktiivisen kun nephron on kolme tärkeää osaan tukea sen toimintaa.