Ero Lymfosyytit ja LeukosyyttiarvonLymfosyytit vs Leukosyyttiarvon

Lymfosyytit ovat eräänlainen valkosolujen immuunijärjestelmää. Siinä on kolme päätyyppiä, nimittäin: Natural Killer (NK-solut), T-solut (Thymus solut) ja B-soluja (Bone solut).
NK-solut ovat sytotoksisia (solun myrkyllinen) lymfosyytin, jotka edustavat merkittävä osa luontaista immuunijärjestelmää. NK-solut hylätä kasvaimia ja solujen virusta. Se toimii prosessin läpi apoptoosin tai ohjelmoidun solukuoleman. Heidät kutsutaan 'luonnollinen tappajat', koska ne eivät vaadi aktivointia, jotta tappaa soluja.
T-soluilla on tärkeä rooli solujen välittämää-immuniteetin (ei vasta-osallistuminen). Sen T-solun reseptorien (TCR) erottuakseen muista lymfosyyttien tyyppejä. Kateenkorva, erikoistunut elin immuunijärjestelmän, on ensisijaisesti vastuussa T-solujen 's kypsymistä. On olemassa kuusi erilaista T-solujen, nimittäin: Auttaja-T-solujen, sytotoksisten T-solujen, Muisti-T-solujen, Regulatory T soluissa, Natural Killer-T-solujen (NKT) ja Gamma Delta-T-solujen.

B-solut, toisaalta, olla pääasiallinen rooli humoraalisen immuniteetin (vasta-osallistuminen). Se tekee vasta-aineita ja antigeenejä ja suorittaa rooli antigeeniä esittelevät solut (APC: t) ja muuttuu muisti-B-solujen aktivaation jälkeen antigeeni vuorovaikutusta. Nisäkkäillä, epäkypsien B-solut muodostuvat luuytimessä, jossa sen nimi on peräisin.
Samaan aikaan leukosyyttien on tieteellinen nimi näkyvämmin tunnettu valkosoluja (WBC 's). Nämä solut suojaavat elimistöä eri sairauksien kautta eri tavoin. Punainen luuydin' s kantasoluja, nimeltään hemocytoblasts, aiheuttaa melkein kaikki valkosoluja. Toiset muodostuu imunestejärjestelmän.
On olemassa viisi eri valkosolujen, jotka on ryhmitelty kahteen pääluokitukseen, että on: granulosyyttien (jossa rakeet) ja agranulocytes (ilman rakeita).

On olemassa kolmenlaisia ​​W.B.C. 's alla granulosyytit, nimittäin:
Neutrofiilit, joka syövät ulkomaiset epäpuhtaudet kehossa. Ne ovat yleisimpiä W.B.C. 's.
Eosinofiilejä joka kohtalainen allergisia reaktioita.
Basofiilien jotka edistävät tulehdusta.
Samaan aikaan kaksi W.B.C. 's alle agranulocytes ovat monosyyttejä, jotka kuluttavat bakteerit ja lymfosyytit, jotka on laadittu edellä.Yhteenveto:

1. Lymfosyytit ovat eräänlainen valkosolujen kun valkosoluja on vastaavasti kutsutaan yleisesti kuin valkosoluja.
2. Leukosyyttiarvon on ryhmitelty kaksi suurta luokitukset, joka on: granulosyyttien (jossa rakeet) ja agranulocytes (ilman rakeita)