Ero naisen lantion ja Male PelvisNainen Lantio vs Mies Pelvis

Lantion alueella on osa kehon joka yhdistää runko, ylävartalo, jotta sääret tai alaraajojen. Se on myös silloin, sukuelimissä ja joissakin osissa pienten ja suurten suolet sijaitsevat. Lantio on kolme luut: (1) Sarvennaiset, jotka on jaettu vasempaan ja oikeaan osaan, jotka fuusioituvat kuten me kasvaa, seuraavaksi on alaosassa selkärangan, joka on (2) ristiluun joka muodostuu viidestä luita, jotka ovat liittyneet yhteen, ja (3) häntäluu. Pelkkä tieto erot naisten ja miesten lantio on erittäin tärkeä, varsinkin naisilla, jotka ovat aikeissa tulla äitejä lähitulevaisuudessa. Lantion symmetria on yksi tärkeimmistä tekijöistä katsotaan synnytyksen aikana, onko toimitetaan kautta normaali spontaani emättimeen (NSVD) tai keisarinleikkauksella, koska se toimii käytävä sikiön.

On monia eroja miehen lantion ja naisen lantion kannalta rakenteen ja toiminnan. Uros lantio on pienempi ja kapeampi luonnossa, joka on suunniteltu tukemaan raskaan ruumiinrakenne ja vahvemman lihasrakenne kun naisen lantion on leveämpi ja tilavampi ja palvelee pääasiassa varten hedelmällisessä.

On monia ominaisuuksia, jotka erottavat mies lantion peräisin naisen lantion. Uros lantio luu on raskaampaa, pitempi, ja paljon paksumpi verrattuna naisen lantion joka on ohuempi ja tiheämpi. Lantio koostuu kahdesta sulatetun Sarvennaiset tunnetaan myös coxal luut, häntäluu ja ristiluun. Sarvennaiset koostuvat 3 luut: Tällä illium, pubis, ja istuinluun. Nämä kolme luut sulake muodostaa lonkkaluun. Kun nämä kaksi Sarvennaiset ovat fuusioituneet, ne muodostavat häpyluun kaaren, joka eroaa miehen lantio ja naisen lantion. Häpy kaari on piirre kahden pelvises. Vuonna mies lantion, se on v-muotoinen kun taas naisten häpyluun kaari on leveämpi. Distaalinen osa selkärangan on ristiluun ja häntäluun.

Vuonna mies lantion, häntäluun ennustetaan sisäänpäin ja kiinteän verrattuna naisen lantion, joka on joustava ja suorempi, joka auttaa naisia ​​toimitusprosessin. Naaras sacrum on leveämpi, lyhyempi, ja on vähemmän käyriä. Siten se tarjoaa enemmän tilaa lantion onteloon verrattuna mies 's, joka on pidempi ja kapeampi ristiluun. Lantio on kytketty luut alaraajojen erityisesti reisiluun. Reisiluun on kiinnitetty lonkkamaljakon, joka sijaitsee lantioon. lonkkamaljakko on erittäin merkittävä ero miesten ja naisten lantion. uros lonkkamaljakko on paljon suurempi kuin naisten lonkkamalja. iskias lovi naisen lantion on laajempi kuin mies lantion. lantion sisääntulo naispuolisella lantio on hieman soikeat, kun miehen lantio on sydämenmuotoinen lantion sisääntulo.

Määritetään tyyppi ja ominaisuudet lantio on erittäin tärkeää erityisesti raskauden ja toimitus. Jotta tuntea mitä tyyppiä tai ominaisuuksia lantion henkilö voi olla, se on välttämätöntä ottaa yhteys lääkäriin ja on se seulotaan toteamiseksi poikkeavuuksia lantion, erityisesti lantion syötössä, jossa sikiö on läpäistävä saada turvallisen ja mutkaton toimitus.YHTEENVETO:

toiminto

1. Mies lantion on suunniteltu tukemaan raskaan ruumiinrakenne ja vahvemman lihasrakenne kun naisen lantion pääasiallisena tarkoituksena hedelmällisessä.

Rakenne

1. mies lantio on pienempi ja kapeampi, kun taas naisen lantion on leveämpi ja tilavampi.
2. Mies lonkkaluuta on raskaampaa, pitempi, ja paljon paksumpi kun nainen lonkkaluuta on ohuempi ja tiheämpi.
3. Uros lantio on v-muotoinen häpyluun kaari kun naisen lantion on häpyluun kaari, joka on laajempi.
4. mies lantion 'häntäluu ennustetaan sisäänpäin ja kiinteän kun naisen lantion on joustava ja suorempi häntäluu.
5. Uros lantio on pidempi ja kapeampi ristiluun kun naisen lantion on ristiluu, joka on leveämpi, lyhyempi, ja vähemmän kaareva.
6. mies lantio on lonkkamaljakko joka on suurempi kun naisen lantion on pienempi.
7. mies lantio on kapeampi lonkkaluun pykälän kun naisen lantion on laajempi iskias lovi.